Aktiviteter - Kultur - Vin - Natur - Livsglede

– EN REISE MED HJERTE OG SANSER

HVA SIER VÅRE REISENDE?

Takk for opplevinga – og for at de fekk tak i så flotte medreisande!

Piemonte 28.05 – 04.06 2017

Reiseruta
Kjempegod, strålande og krevjande! Som i den norske fjellheimen må guiden alltid passe på at den bakerste også får nok pauser. La Morra må inn i ruta – vi var seks (to hadde vore der før) som la inn den ekstra sløyfa, og eg trur ingen angra på det!
Guiding
Trivelege og oppmerksomme guider. Flott service-innstilling. Marcello hadde naturleg nok solid og betre lokal kunnskap enn Lugio, men Lugio skåra høgt på sin gode lunsj og lune veremåte. Flotte karar med godt humør og god tilrettelegging! Kvart stopp kunne hatt ei ytterlegare lita økt om landsbyen, kanskje litt betre tid, men stort sett fekk me nok kunnskap og me fekk alltid svar på spørsmål – og dei undersøkte når dei var usikre. Profesjonelt!
Severdigheter
Som sagt må laMorra med. Flott med ekstra-stoppet på vin-kooperativen allereie første føremiddagen – det slo an tonen! Og avslutningslunsjen siste dag var ein strålande måte og slutte ringen på! Lunsjen på Sylla Sebaste var dessverre det svakaste leddet på turen.
Opplevelser / fellesskap
Eg vil gje nyansert, men tilnærma toppskåre på mine viktigaste ønskjemål: aktivitetsferie, destinasjon, lokal gourmet og vinkultur samt sosialt fellesskap. “The best group ever!” Eg kjende ikkje nokon på førehand, men gruppa utvikla raskt ein framifrå god tone med skjemt og alvor. Som urøynd syklande fekk eg både god støtte og instruksjon frå medreisande. Par og single fann ein naturleg fin balanse mellom private stunder og fellesskap.
Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?
Vener har god erfaring med dykk. Tilfeldig at eg oppdaga denne reisa på nettet, den var midt i blinken for mi reiselyst akkurat då.
Hva tror du blir ditt neste reisemål?
Kanskje Puglia? Men har også lyst ut av Europa – vi får sjå! Har de same nivå på alle reisemål, vil det vere stor sjanse for gjenkjøp frå mi side!
Helhetsinntrykk
Topp! Har alt tilrådd denne turen til vener som likar mat og vin og som vil oppleve eit fascinerande vin- og landbruks-landskap! De kan få fleire med om de markedsfører el-sykkelen konstruktivt. Mange sit med eit litt “stakkarsleg” bilete av dei som leiger denne, men faktum er at den gjev tilstrekkeleg drahjelp til at nytelsen av landskapet og totalopplevinga blir langt betre for oss som ikkje har sykling som hobby. Eg fekk absolutt god trim likefullt!
TAKK FOR OPPLEVINGA – OG FOR AT DE FEKK TAK I SÅ FLOTTE MEDREISANDE!
En drømmereise fra dag 1!

Roma-Lazio 13.05 – 20.05.2017

Guiding
Mattia var en helt fantastisk guide! Han var kunnskapsrik, oppmerksom, behagelig og morsom. Han var med på å skape en utrolig god atmosfære. Vi følte oss helt trygge med han i front! Mattia er en person som gir alt og litt til! Luigi var også utrolig hyggelig og oppmerksom! Fylte på vannflasker, og hjalp til med smått og stort. Veldig trygt å ha følgebilen så nær. Samarbeidet mellom guidene virket også veldig godt. Mye positiv energi! Et godt team!
Severdigheter
Vanskelig å plukke ut noe spesielt. Vatikanet var selvfølgelig storslagent. Ellers var det utrolig mange inntrykk. Men vi var veldig fornøyd med alle spisestedene og overnattingsstedene. Spennende og interessante steder.
Opplevelser / fellesskap
Min opplevelse var at vi hadde et helt fantastisk fellesskap i gruppen (inkl. Mattia og Luigi). Vi ble veldig fort kjent, og trives i hverandres selskap. Jeg kunne ikke ha valgt et bedre reiseselskap!
Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?
Mannen min fant reisen på nettet, Vi ønsket noe spesielt til vår 20 års bryllupsdag, og syntes opplegget så spennende ut. Vi ønsket oss en opplevelsesreise.
Hva tror du blir ditt neste reisemål?
Kanskje Puglia
Helhetsinntrykk
På alle måter helt fantastisk. En drømmereise fra dag 1. Gleder meg allerede til neste tur! Dette har vært en av mine desidert beste ferier. Alt klaffet: Reisefølget, guidene, maten, reiseruten, overnattingsstedene, sykkeltempoet, omgivelsene, været, severdighetene, og ikke minst gjennomføringen av turen! Tusen takk for et flott arrangement. Jeg sitter igjen med en opplevelse av at dere tar kundene deres på alvor! Vi fikk vår opplevelsesreise!
Guidene skal ha mine beste anbefalinger.

Roma-Lazio 13.05 – 20.05 2017

Guiding
Vi ble båret frem av vår unge, vitale og gjennom-sympatiske Mattia med god støtte fra den eldre og mer erfarne sekundanten Luigi. De skal ha mine beste anbefalinger.
Severdigheter
For meg ble det en helt passende mengde og blanding av destinasjoner. Fikk mye ny kunnskap om denne del av Italien.
Opplevelser / fellesskap
Det ble et lille intimt reisefølge (bare tre par), og vi fikk mye hyggeligt samvær. Ikke minst de kvelder hvor vår guide var med oss.
Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?
Er medlem av SLF og så annoncen deres i SLF-medlembladet
Hva tror du blir ditt neste reisemål?
Kanskje Italien igjen, f.eks. rundt nederst i støvle-helen. Eller en tur langs en av de tyske elver.
Helhetsinntrykk
Jeg sitter igjen med en følelse av at ha blitt tatt veldig godt vare på. Jeg ønsket en hyggelig tur ifm. med vår 20-års bryllupsdag, en tur hvor man deles om utfordringer og hvor man er flere sammen. Og det ble det. Takk skal dere ha!

 

Vi gleder oss allerede til neste tur!

Roma-Lazio 13-20/5 2017

Guiding
Vår sykkelguide Mattia og sjåfør Luigi var helt fantastiske!!! Bedre serviceminded og mer positive og glade guider er vanskelig å finne. Dem vil vi ha med på neste tur også. Raffaela som guidet oss i Roma får også 5 stjerner.
Severdigheter
Med tanke på at vi ikke hadde mer tid så rakk vi med det meste. Spennende at få sykle gjennom Roma og dess vakre bygninger og parker og siden fortsette ut i landsbygden syklende på Via Appia Appia. Återigjen, helt fantastisk! Utsikten fra Seremoneta, gamlebyen i Speralonga… Meget godt sammensatt tur med tanke på severdigheter.
Opplevelser / fellesskap
Finnes nesten ikke ord! Opplevelsene og vårt reisefølge, sammen med Mattia og Luigi, er et minne for livet. Vi ble som en liten familie og vi hadde så morsomt.
Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?
Vi har har syklet med Oliven Reiser tidligere og det har vært fantastiske turer.
Hva tror du blir ditt neste reisemål?
Vi tror at det blir Puglia :)
Helhetsinntrykk
Maten, hotellene, alt var over hva vi forventet. Alt var så godt og nøye planert. Så fin service og så fine mennesker! Overraskelser på pausestedene med jordbær, et glass vin eller frukt. Vi fikk følelsen av at vi var skikkelige VIP. Vi gleder oss allerede til neste tur! Vi håper at vi får med oss samme gjengen igjen, sammen med Mattia og Luigi forstås. Takk Oliven Reiser!
Fantastisk flott! Helt vidunderlig vakker.

Toscana kyst 27.5 til 3.6 2017

Turen overgikk våre store forventninger. La oss legge til at hoteller og måltider på denne turen var godt over den standarden vi har vært vant til på tilsvarende turer, og vi nøt hvert sekund av det. Reiserute, hoteller og guiding gjorde dette til en uforglemmelig tur.

Guiding:

Uvanlig god, best ever! (Vår 7.sykkeltur) De var uvanlig hyggelige, hadde stålkontroll på alt, viste omsorg (hadde med seg myggspray på en middag ute!) og viste stor ansvarsfølelse ved de korte trafikkfarlige strekningene. De beholdt humøret uansett hva sin skjedde. Det så ut som de hadde det like bra på turen som oss! De kan ikke fullroses!

Opplevelser / fellesskap:

Fungerte perfekt.

Hva tror du blir ditt neste reisemål:

Tja, si det… Men det bli helt sikker en ny tur!

 

Fantastisk tur, kanskje den beste til nå.

Toscana Kyst 27.05.17 til 03.06.17

 

Fantastisk tur, kanskje den beste til nå. Dette var virkelig Italia i et “nøtteskall”.

Blått hav, strand/badeliv, vingårder, kultur, kombinert med deilig mat og drikke. Flott reiserute, på mange fine sykkelveier, uten for mye trafikk. Våre flotte guider, Lukasz, Maurizio og Marco var helt fantastiske, og var alltid på plass for å hjelpe. Alle tre gjorde sitt ytterste for at vi skulle få en fin tur. De stilte som vanlig opp med deilige lunsjer, ute i flott natur.

Gode hoteller og restauranter, sammen med en flott gruppe syklister fra hele landet, var med på gjøre turen til en spesiell opplevelse.

Dette er vår fjerde tur med Oliven Reiser, og garantert ikke den siste. Neste år vurderer vi Sicilia, eller et annet spennende reisemål. Kjempeflott tur, kan virkelig anbefales.

Vi er kjempefornøyde!

Toscana Kyst 27/5 – 3/6-2017

Vi fikk god informasjon før turen. Underveis opplevde vi fantastiske guider som ivaretok oss på flott måte. Vi er veldig fornøyde.

Reiseruta:
Passelige dagsturer i varierte og flotte omgivelser.
Guiding:
Vi ble alle godt ivaretatt av guidene. De var særdeles hyggelige.
Severdigheter:
Flott å ha besøkt Pisa og Lucca. Men hele ruta var en stor opplevelse og takket være guidene og deres fortellinger.
Opplevelser / fellesskap:
Ei fin gruppe
Hva tror du blir ditt neste reisemål?
Vil nok vurdere Sicilia – med Oliven neste år
Helhetsinntrykk:
Vi er kjempefornøyde 😀
Kjempefin rute – beste vi har vært med på!
Toscana kyst 27.5 – 3.6.2017
Kjempefin rute – beste vi har vært med på!
Veldig hyggelige, hjelpsomme og samkjørte guider. Vi følte oss veldig godt ivaretatt!
Severdigheter:
Pisa og Lucca meget bra; mer enn bra nok samlet sett!
Opplevelser / fellesskap:
Passe stor og samkjørt gruppe. Veldig hyggelige mennesker!
Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?
Dette var vel 8. gangen vi reiser med Oliven Reiser!
Hva tror du blir ditt neste reisemål?
Puglia eller Rioja
Den beste turen så langt, og det sier ikke lite!! Lykke til videre!
Fantastisk reiserute. Lite trafikk, koselige landsbyer, vakker natur.

Sykkeltur i Nord Burgund

12-15 mai 2017

Hva synes du om informasjonen du fikk fra oss før turen og underveis?

Syntes den var god i forkant av turen.

Reiseruta

Fantastisk reiserute. Lite trafikk, koselige landsbyer, vakker natur. Lett å sykle og syklene var svært gode.

Guiding

Over all forventning. Charlotte var helt fantastisk. Kunne ikke fått en bedre guide. Hun hadde gode kunnskaper, snakket godt engelsk, Var inkluderende og ønsket virkelig vårt beste og å vise oss det beste av denne regionen.

Severdigheter

Nydelige serverdigheter vi fikk sett. Akkurat i passelige mengder.

Opplevelser / fellesskap

Igjen helt fantastisk. Charlotte tok oss med hjem til familiens vingård. Vi fikk hilse på mannen hennes og se hvordan de hadde det der. Virkelig en fantastisk tur i gode venners selskap og nye bekjentskap ble også knyttet. Storkoste oss hele veien.

Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?

Vi har reist med dere før og det var også en fantastisk tur😄

Hva tror du blir ditt neste reisemål?

Med Oliven reiser blir det sannsynligvis en ny tur der vin og mat er i fokus. Godt mulig det blir på sykkel.

Helhetsinntrykk

En drømmeferie. Alt var over all forventning. Charlotte la alt tilrette og vi behøvde ikke tenke på en ting. Nydelig sykkelrute og været var også på vår side😄
Eg er veldig godt nøgd med turen

Reise og dato:

Cuba Clasic. 17.02.17 – 02.03.17

Hva synes du om informasjonen du fikk fra oss før turen og underveis?

Veldig bra

Reiseruta

Veldig bra

Guiding

Veldig bra. Egil er ein kjempefin guide på alle måtar. Masse interessant han hadde å fortelja.

Severdigheter

Fekk vel med oss det meste av interesse på vår vei.

Opplevelser / fellesskap

Passe stor gruppe som fungerte veldig godt i lag. Eg reiste åleine men hadde ingen problemer med det.

Hvordan fikk du vite om Oliven Reiser og hvorfor valgte du oss?

Fann reisa via internett. Eg valgte Oliven Reiser fordi opplegg og beskrivelse freista å prøva.

Hva tror du blir ditt neste reisemål?

Vietnam/Kambodsja virkar freistande.

Helhetsinntrykk

Eg er veldig godt nøgd med turen.
HELÅRSTURKALENDER