Det er fantastisk å vandre på stiene langs den dramatiske kysten mellom de fem små fiskerlandsbyene. Spredt oppover fjellsiden ligger husene tett i tett som små fargeklatter.

Weekend til fots! En natur– og kulturskatt, høyt ranket på UNESCOs verneliste.

Dag 1: Pisa – Levanto

Ankomst Levanto. Det enkleste er fly til Pisa og tog til Levanto (ca 1,5 time). Også mulig med fly til Milano og privat transfer (ca 3 timer) til Levanto. Pris på forespørsel.

Dag 2: Levanto – Manarola – Corniglia – Levanto

Guiden henter dere på hotellet og sammen tar dere tog til Manarola. Herfra vandretur til Groppo og Volastra, på en smal sti langs vinranker høyt opp – du har hele tiden en fantastisk utsikt over Middelhavet. Så til den sjarmerende middelalderaktige byen, Corniglia, høyt oppe på toppen av en ås. Med tog tilbake til Levanto.

Dag 3: Levanto – Rio Maggiore – Monterosso – Levanto

I dag tar guiden dere med til Rio Maggiore, herfra vandrer dere på en av Europas vakreste stier – Via del Amore (kjærlighetsstien) til Manarola, den kanskje mest romantiske byen. Videre til den sjarmerende havnebyen Vernazza og med tog/fot til Monterosso – full av gammel historie. Rundtur i denne lille kystperlen, også kjent for sin flotte strand, gode sitrusfrukter og ikke minst et utall av vinbarer. Her kan du smake på den lokale vinen som dyrkes oppe i fjellskråningene. Båt bringer dere tilbake til Levanto.

Dag 4: Avreise fra Levanto

Frokost og avreise med tog til Pisa eller annet avreisested. Hotellet hjelper med å finne riktige togtider og kjører dere ned til stasjonen.

 

Dagsturen med guide vil kunne variere noe. Det må tas hensyn til værforhold, og noen stier kan være stengt.

Guiden vil også ta hensyn til deltakernes ønsker om lengde/høyde på vandreturen.

Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Fakta

Kr 6 800,- pr pers fra 4 personer

Kr 6 500,- pr pers fra 8 personer

Kr 1 000 ,- i enkeltromstillegg (på forespørsel)

  • 3 overnattinger på 4*hotell m/frokost
  • 1 middag på hotellet med vin/vann
  • 2 dager med lokal guide

Ikke inkludert

  • Fly
  • Transfer fra/til flyplass
  • Lunsj
  • Tog/båtbilletter i Cinque Terre

Moderat.

Det enkleste er fly til Pisa med tog derfra til Levanto (ca 1,5 time). Også mulig med fly til Milano og privat transfer (ca 3 timer) til Levanto. Pris på forespørsel.