Turen starter i Logroño, en liten by full av karakter, med et hyggelig historisk bysenter. Selve sykkelturen starter på den berømte Camino de Santiago, en gammel pilegrimsvei.

Dere kan besøke klosteret Yuso, som er på verdensarvlisten og den herlige fjellandsbyen Ezcaray. Herfra sykler dere rett inn i hjertet av vinområdene. Oppdag dette flotte området av Spania i eget tempo på sykkel.

Kvaliteten og utvalget av vin og mat på turen var svært bra, fantastiske lunsjer og middager og gode viner! Svært flinke og sympatiske spanske samarbeidspartnere.

Dag 1: Logroño

Individuell ankomst Logroño, hovedstaden i La Rioja og en historisk by full av liv.

Dag 2: Logroño – San Millan de la Cogella, 38km

Kort transfer til stedet dere starter å sykle. Her får dere utdelt sykler og de første 20km går på Camino de Santiago. Opplev stemningen på denne gamle pilegrimsveien. Turen ender i den vakre San Millan de la Cogella. Her finner dere to historiske juveler: Klostrene Yuso og Suso. Begge på UNESCOS Verdensarvliste.

Dag 3: San Millan de la Cogella – Ezcaray, 33km

Etter frokost starter dagen med enkel sykling på den herlige landsbygda til den historiske byen Ezcaray. Den ligger ved foten av de imponerende Demanda-fjellene. I kveld har dere mulighet til å spise på restaurant Echuarren, som har to stjerner i Michelin-guiden.

Dag 4: Ezcaray – Haro, 37km

Nok en dag med lett sykling. I dag på sykkelstier hvor det er nesten helt fritt for trafikk. Ta gjerne en kaffepause i Santo Dominge de la Calzada og Casalareina. Begge historiske og kunstneriske byer. Dere ender opp i Haro som er hovedsete for vinproduksjon i området.

Dag 5: Rundtur, 31km

I dag har dere mulighet til å besøke noen av vinprodusentene i Haro og områdene rundt.

Dag 6: Haro – Laguardia, 37km

Dagen starter langs elven Ebro til dere ankommer den vakre byen Briones. Her kan dere besøke vinmuseet Vivancos. Videre på rolige landsbyveier gjennom deilig landskap til dere når middelalderbyen Laguardia, hvor dere skal bo i natt.

Dag 7: Laguardia – Logroño, 31km

Kort tid etter at dere har syklet ut fra Laguardia kommer dere til El Ciego, berømt for vingården Marques de Riscal. Bygningen er tegnet av den berømte arkitekten Frank Gehry. Så igjen på rolige veier langs elven Ebro frem til Logroño.

Dag 8: Logroño – hjemreise

Turen er over for denne gang. Ta gjerne noen ekstra netter i Logroño eller Bilbao.

Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Kr 10 500,- per person fra 2 personer

Kr 2 900,- i enkeltromstillegg

Kr 1 500,- leie av elsykkel

Kr 1 900,- halvpensjon (drikke kommer i tillegg)

Ankomstdag: Valgfri

  • 7 overnattinger på gode hoteller med frokost
  • Bagasjetransport
  • Sykkel med hjelm og sideveske
  • Transfer dag 2

Moderat løype

Fly til Bilbao eller Madrid. Videre derifra kan dere ta toget fra Bilbao til Logroño, ca 2timer og 30min. Eller tog fra Madrid til Logroño, ca 4 timer.