En sprudlende sykkeltur! Turen byr på to sykkeldager i lett terreng langs vinmarker og vakre landsbyer. Vår kjente og kjære piknik serveres underveis. Vi er innom to Proseccoprodusenter og smaker vingårdens boblende produkter.

Nyt den avslappende atmosfæren i byen Treviso, kjent for mote, Prosecco og den søte desserten Tiramsu. Vi er nær Venezia, men her opplever vi autentisk Veneto-liv helt uten de mange turistene. 

 

Dag 1: Venezia – Castelfranco Veneto 

Ankomst flyplassen i Venezia og transfer (45 min) til Castelfranco Veneto, en sjarmerende middelalderby. Vi starter med en kort sykkeltur til vår første Prosecco-smaking. På vingården Manera, en liten Prosecco produsent, får vi en omvisning og innføring i produksjonen før vi smaker på gårdens produkter. Sen ettermiddag rekker vi en tur rundt i gamlebyen og en Spritz på torget før vi samles til middag på restaurant rett rundt hjørnet fra hotellet.  

Dag 2: Castelfranco Veneto Treviso ca 45 km 

Ut av byen i lett terreng langs vinmarker og gjennom vakre landsbyer. Vår kjente og kjære piknik serveres underveis før vi starter syklingen mot Treviso, hovedstaden i Prosecco-området. Byen er vel verdt en stopp! Flott gjenoppbygget og restaurert etter bombingen i 2. verdenskrig, er den i dag en livlig by med sine fargerike hus og elvene som går tvers igjennom det historiske sentrum. 

De siste to nettene bor vi på et storslått landlig spahotell utenfor sentrum (ca 7 km fra Treviso), en restaurert venetiansk villa fra 19. århundre med utendørsbasseng og en stor omliggende park.  

 

 Dag 3: Treviso – Montello ca 37 km 

På siste sykkeldag tar vi en rundtur i området og sykler opp på åsryggen Montello. Lunsj på hyggelig Osteria med god lokal mat. Vi kommer til den kjente og elegante vingården «Villa Sandi» som har tilhørt Moretti Polegato familien i flere generasjoner. Her får vi en omvisning og innføring i historien og produksjonen og får smake på kanskje verdens beste Prosecco. Transport tilbake til hotellet for felles avslutningsmiddag.

Dag 4: Treviso – Venezia 

Transfer (ca 40 km) til flyplassen og avreise. 

 

Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Pris fra kr  9 900,-

Pris med fly og transfer kr 11 900,-  (Så slipper du å tenke på det)

 

Prisen inkludere:

  • 1 overnatting med frokost i Castelfranco, Hotel Alla Torre
  • 2 overnattinger med frokost Hotel Relais Monaco
  • 3 middag m/vin og vann
  • 2 lunsj/piknik m/vin og vann
  • 2 Prosecco smakinger
  • Sykler m/utstyr
  • Syklende guider

Uten fly kr  9 900,-

Pris med fly og transfer kr 11 900,-

 

Enkeltromstillegg kr 1 400,- 

Pris for leie av elsykkel kr 700,- 

Enkel og flat løype.

Empty section. Edit page to add content here.