Vandreturer i vakre områder ved Amalfikysten og sykling til eventyrlige Roma. Perfekt kombinasjon av historie, arkitektur, kultur og natur gjør denne turen til en svært god og minnerik opplevelse.  

Vi starter turen med tre dagers vandretur i områdene Agerola, Pompei, Positano og Sorrento. Deretter på sykkel fra Terracinas kyst opp til den 900 år gamle og sjarmerende festningsbyen Sermoneta. Herfra til Castel Gandolfo og avslutningsvis følger vi den sagnomsuste 2300 år gamle antikke veien Via Appia til Roma. 

Tøffeste og beste aktivitetstur vi har opplevd!

Dag 1: Oslo – Roma – Sorrento

Transfer til Sorrento hvor vi bor i tre netter.

Overnatting på Hotel Ulysse

 

Dag 2: Sorrento – Agerola – Positano – Sorrento, ca. 10km

Transfer til Agerola og vandretur  Agerola – Positano, mellom hav og himmel på den kjente “Gudestien”.  Panoramautsikt over havet og øya Capri mens man går ned over tusen trappetrinn til vakre Positano. Vi avslutter med en rusletur i byen, her er det også muligheter for et bad i sjøen om noen ønsker det. Transfer tilbake til Sorrento for middag og overnatting.

Overnatting på Hotel Ulysses

4 timer, 100 m opp/ 700m ned

 

Dag 3: Sorrento – Capri – Sorrento, 8-10km

Båttur til Capri og vandring på denne vakre, kjente øya med sine naturskjønne veier og praktfulle utsikt. Flotte strender og sjøgrønt hav gjør det hele til en minnerik opplevelse. Vi vandrer på rolige veier opp til borgen Villa Jovis, med sin enestående utsikt til Napoli og Vesuv. Pizzalunsj underveis. Vi er på øya noen timer og tar båt tilbake til Sorrento på ettermiddagen.

Overnatting på Hotel Ulysses

4 timer, 500m opp/ned

 

Dag 4: Sorrento – Pompei – Terracina, ca 3km

Transfer til Pompei, oldtidsbyen som ble fullstendig begravet under aske i år 79 e.kr. Byen ble gjenoppdaget i 1748, og man begynte etter noen år en systematisk utgravning av byen. Vi får en guidet omvisning i de historiske områdene i Pompei og Herculanum. Inngang inkludert. Lunsj på en resturant. Transfer til Terracina. Middag på hotellet.

Overnatting på Hotel Torre del Sole

2 timer.

Dag 5: Terracina – Sermoneta 59 km

Vi sykler gjennom “Agro Pontina”-slettene; området Mussolini forandret fra sump til et rikt jordbruksområde, og kjent for blant annet Mozarellaproduksjon. Videre opp til den vakre, lille klippelandsbyen Sermoneta med sin praktfulle utsikt. Lunsj underveis. Vi bor på hotell i den 900 år gamle borgen. Middag på restaurant Al Castello.

Overnatting på Hotel Principe Serrone

 

Dag 6: Sermoneta – Castel Gandolfo 37 km

Fra Sermoneta til det vakre klosteret Valvisciolo som  fortsatt huser 11 munker. Stopp for vinsmaking og lett lunsj på lokal vingård, før vi sykler videre til Castro Ginnetti. Heretter transfer til Castel Gandolfo, en sjarmerende, liten by beliggende ved Albano-sjøen. Middag og overnatting på Hotel Castel Vecchio.

Overnatting på Hotel Castel Vecchio

 

Dag 7: Castel Gandolfo  – Via Appia – Roma 43 km

I dag skal vi sykle til Roma. Først til  S.Maria delle Mole og videre inn i  Via Appia Antica for å følge denne over 2 300 år gamle veien bilfritt 15 km, fram til Roma. Dette er en opplevelse! Tid til en liten vandretur i sentrum og avskjedsmiddag på en hyggelig resturant i  “Den evige stad”.

Overnatting på Hotel Genova

 

Dag 8: Roma – Oslo

Transfer til flyplassen i Roma.

Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Pris fra kr 17 900,-

Pris med fly og transfer Kr 20 900,- (Så slipper du å tenke på det)

 

Prisen inkluderer:

  • 7 netter på hoteller m/frokost
  • 6 middager med vin/vann
  • 5 pikniker/lunsjer med vin/vann
  • 1 vingårdslunsj
  • Sykkel med utstyr
  • Båtbillett Capri
  • Bagasjetransport
  • Engelsktalende/norsktalende Oliven sykkel/fotguide

Uten fly kr 17 900,-

Pris med fly og transfer Kr 20 900,-

 

Enkeltromstillegg kr 2 800,-

Elsykkel kr 750,-

Enkel løype.

Roma & Amalfikysten 04.06-11.06.2020

SK4713 04JUN
OSLO ROMA  0900 1210

SK4714 11JUN
ROMA  OSLO 1300 1610

 

Roma & Amalfikysten 19.09-26.09.2020

SK4713 19SEP
OSLO ROMA  1210 1520

SK4714 26SEP
ROMA  OSLO 1610 1920

 

Forbehold om endringer fra flyselskapets side.
Ønsker dere tilbud på tilslutninger, eventuelt forlenget opphold ta kontakt med oss.