Det upolerte Sardinia kaller; det langsomme, enkle og ustressa, den rytmen vi tidvis lengter etter, oppleves idet vi ruller fra høylandet og ned til øyas beskyttede og vakreste kystområde.

Nettene oppleves gjennom idylliske boutiquehoteller og historiske bygninger, beliggende i vakre omgivelser og levende, pittoreske småbyer.
Vi besøker menneskene som gjennom generasjoner har foredlet sine lokale produkter.

Vi besøker menneskene som gjennom generasjoner har foredlet sine lokale produkter. Stolte småprodusenter av Vernaccia- og Malvasiavinene, og med olivenmølla med olje fra oliventrær så gamle at de er rene kunstverkene.

Den tradisjonsrike Botarga-rognen, en utsøkt lokal  fiskedelikatesse til pastaen, må bare smakes på.

Vår venn Marcello finner fram deilige pikniksteder og bordets herligste gleder. Sammen med ham ruller vi gjennom landsbyene som preges av sin lange historie, sin vakre fasadekunst, forfriskende vannkilder, samt kunst, håndverk og hestehold med lange radisjoner.

Opplev fjell og hav. Gled deg til den gamle perlen ved kysten, byen Cabras, og nyt de sjeldne strendene. Vi tror du ikke har sett maken!

Et mer detaljert program kommer snart!

Fakta

Vi har lagt ut dato for 2020 og denne turen er klar for forhåndspåmelding.  Priser blir lagt ut så snart de er klare og  dere kan endelig bekrefte når de er informert dere.

 

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid før avreise.

Enkel Løype

Når vi kaller disse rutene for enkle betyr det ikke at turen er uten bakker – de er ikke til å unngå. Disse rutene mener vi passer de aller, aller fleste. Svært få krevende bakker, stort sett lettsyklet terreng og uten besvær for en vanlig mosjonist.

Vi flyr tur/retur med Lufthansa

LH859  15SEP
OSLO FRANKFURT             0950 1200
LH320 15SEP
FRANKFURT OLBIA            1600 1750

LH321  22SEP
OLBIA FRANKFURT            1835 2030
LH864   22SEP
FRANKFURT OSLO             2130 2325

Forbehold om endringer fra flyselskapets side.
Ønsker dere tilbud på tilslutninger, eventuelt forlenget opphold ta kontakt med oss.

Bagasjeregler Lufthansa

Dere kan ha med 1 x 23 kg innsjekket bagasje + 1 stk håndbagasje max str.:  55 x 40 x 23 cm, max vekt: 8 kg,

I tillegg kan dere ha med dere følgende :  1 stk (dameveske feks, laptopveske, eller skulderbag, max str.  40 x 30 x 20 cm