Gjennom humlens rike – (og en bryggeritur uten sammenlikning)

En helt unik rute, utarbeidet sammen med våre tsjekkiske venner. Vi vil påstå en av de første (og beste) i sitt slag. Lokale eksperter som deler vår entusiasme for Tsjekkisk ølkultur blir med på reisen. Gjennom et vakkert landskap tar vi oss på to hjul fra fascinerende Praha til legendariske Pilsen, og besøker ikke mindre enn 15 bryggerier på 5 dager!

En ekte og annerledes mulighet for å reise med vennegjengen, kanskje? Vi bor på små, lokale hoteller og B&B på veien. Tsjekkia er et fantastisk land for å sykle. Og her ruller vi på rolige veier og nydelige sykkelstier gjennom områdene der den berømte Saaz-humlen dyrkes. Snakk om å være i pilsens hjemland.

Vakre Praha er særlig kjent for sine vakre og imponerende bygninger, som representerer alle stilarter. Byens gamle sentrum er fredet som historisk område og har siden 1992 stått på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Håp er definitivt ikke det samme som optimisme. Det er ikke overbevisningen om at alt vil ende bra, men vissheten om at noe vil gi mening, uansett hvordan det ender.
– Tsjekkiskt ordtak

Ta med vennegjengen eller familien på en unik tur i det vakre landskapet mellom Praha og Pilsen.

Det er lokale guider og følgebil med hele veien, og tempoet bestemmer man mer eller mindre selv. Derfor er også sykkelvalget større enn vanlig.

Vi planlegger også en gruppetur høsten 2020, så meld gjerne din interesse for denn på [email protected]

Spesielt med tanke på Koronapandemien:

Flyselskapene flyr igjen til Praha. Tsjekkia var svært tidlig ute med å stenge grensene og har et godt helsevesen. Dette er også virkelig året å besøke Praha, hvor det i år vil være mye færre turister som besøker den Tsjekkiske hovedstad.

Pris fra kr 8 900,- per person*

Pris halvpensjon fra kr. 9.900,- per person*

Pris helpensjon fra kr. 11.500,- per person*

SKRIV ØNSKET PAKKE I KOMMENTARFELTET VED BESTILLING

* Alle priser er uten fly (fly på forespørsel), sykkel (se under) og minimum 6 personer. Spesielle vilkår gjelder.

Prisen inkluderer

  • 5 overnattinger i dobbeltrom m/frokost
  • Følgebil og lokalguide(r)
  • Ølsmaking
  • Snacks og vann
  • Måltider ut fra valgt pakke

Fordi sykkelvalgene er flere, er ikke sykkel inkludert. Derfor gir vi deg heller valgene (og pris er for hele turen):

  • Hybridsykkel kr. 495,- per person
  • Landeveissykkel/grus kr. 895,- per person
  • El-sykkel kr. 1500,- per person

Enkel løype

Når vi kaller disse rutene for enkle betyr det ikke at turen er uten bakker – de er ikke til å unngå. Disse rutene mener vi passer de aller, aller fleste. Svært få krevende bakker, stort sett lettsyklet terreng og uten besvær for en vanlig mosjonist.

Norwegian og SAS flyr bl.a. til Praha.