En vandring for deg som vil oppleve det beste av Korsika. På turen bor du i den historiske hovedstaden Corte, og den pittoreske kystbyen Calvi. Det beste av to verdener.

Turens høydepunkter:

  • Opplev den gamle hovedstaden Corte og den lille kystbyen Calvi på nært hold
  • Bading i naturlige kilder, forfriskende fjellvann og bortgjemte strender
  • Lokale matopplevelser
  • Spektakulær natur

Dag 1: Ankomst

Fra flyplassen begynner reisen, og det blir ankomst og kanskje litt oppdagelse i Corte

Dag 2: Juvvandring og de naturlige kildene

Begynn dagen med en god frokost, og finn veien til Citadellet i Corte. Dagens vandring er viet til å komme til Tavignano. Der kan du kaste deg i det krystallklare vannet i de naturlige kildene etter å ha opplevd det majestetiske Tavignanojuvet til fots.

Dagens vandring er på ca. 4 timer

Dag 3: Juvvandring og de vakre innsjøene i fjellet

Etter en kort transfer til gjeterens hytte i Grotelle, starter vandringen opp til platået der gjeterne byr på fersk ost  (i sommersesingen). Målet for dagen er de vakre innsjøene i fjellene, Capitello og Melo. Nede ved gjeterens hytte vil du bli møtt av Theo som serverer tradisjonelt Korsikansk måltid.

Dagens vandring er på ca. 4 timer

Dag 4: På togreise fra Corte til Calvi

En herlig togtur til Calvi venter, gjennom et spektakulært landskap. Men dagen byr først og fremst på to muligheter. Man kan bli i Corte frem til ettermiddagen og oppleve byen på egen hånd. Eller man kan ta den flotte togturen til Calvi allerede på morgenen. Da byr dagen på lille, pittoreske Calvi. Der venter en levende atmosfære, havnen med restauranter og barer, eller kanskje du vil besøke det gamle Citadellet? Hva med noen avslappende timer på stranden eller ved bassenget på hotellet?

Dag 5: Revellatahalvøya

Fra hotellet tar vi oss til Christopher Colombus monumentet. Det sies at han ble født i nettopp Calvi. Vandringen går langs den vakre kyststien ut på halvøyen Revellata. På veien besøker vi bortgjemte perler av noen strender og muligheten er store for flere dukkerter. Vi vender hjemover etter et besøk på fyret ved nordspissen av halvøya, der det står i ensom majestet over havet. Turen hjem velger vi å ta over toppen på halvøya.

Dagens vandring er på ca. 4 timer

Dag 6: The Notre Dame de la Serra

En vandring fra kysten, gjennom de eviggrønne Makiene, og opp til kapellet Notre Dame de la Serra. Der får man den spektakulære utsikten mot Calvigulfen, Citadellet og Rellevata. Dagen gir rom for videre vandring inn i fjellene, eller en retur til Calvis fristelser.

Dagens vandring er på ca. 4 timer

Dag 7: Avreise

Det er dessverre over for denne gang, men hva med noen ekstra netter?

Kr 7 900 

Enkeltromstillegg kr 2 600,- 

(Ekstra tillegg for enkeltrom i høysesong juni & september kr 2000,- ekstra, juli & august kr 3200,- ekstra)

 

Høysesongstillegg juni & september kr 1000,-  pr person

Høysesongstillegg juli & august kr 1800,- pr person

 

  • 6 netter på gode hoteller med frokost (dere bor på to hotell)
  • Tog billett mellom Corte & Calvi
  • Taxi fra hotellet i Corte & til togstasjonen
  • Detaljert kart og rutebeskrivelse
  • Telefonassistanse