Skip to main content

Vandretur Amalfikysten

Bli med å vandre på «Gudestien». Kast deg i Middelhavets bølger etter en dag på sjarmerende stier og trapper, pittoreske landsbyer, praktfull natur og piknik i det fri. Vi fyller selvsagt bordet med herligheter fra lokale produsenter. Mozzarella, oliven, tomater, prosciutto, og det nydelige napolitanske brødet. Ja, og vin selvsagt.

 

✓ Husk! Denne turen kan også settes opp til vennegrupper etter din/deres ønsket avreisedato.
Fulltekstsøk

Transport og fly

08.05.2022   OSL NAP MUC 11.35 16.45 LH1878
15.05.2022   NAP OSL FRA 13.10 18.00 LH335

Priser

Prisen for turen ser du under på datoen for turen. 

Sjekk flytider under «Transport og fly»

Turen uten fly koster minus kr 2.000, -
Ta kontakt for tilbud om tilslutning fra en annen flyplass enn Oslo.
Ta kontakt for tilbud om dere ønsker å endre dato for flyreisen (f.eks. forlenge reisen).

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r Oslo-Napoli
 • 7 netter med frokost på hotell
 • 5 middager med vin/vann
 • 6 pikniker/lunsjer med vin/vann
 • Engelsktalende/ norsktalende Oliven vandreguide
 • Kart
 • Inngang og guide Pompei
 • Båtbilletter til Capri
 • Diverse transfer med offentlig og privat buss

 

Enkeltromstillegg kr 3 000,-

Dagsprogram

 • I dette dramatiske og vakre landskapet vokser vindruene seg modne. Amalfi, Capri, Pompei og Sorrento venter spent på deg.

 • Dag 1: Amalfi

  Byen ligger vakkert til ved kysten. Amalfis sentrale Piazza del Duomo er en populær plass, og fører videre til smale smug og bratte trapper innover og oppover i byen, hvor det er en fryd å gå på oppdagelsesferd. Her finner du butikker, kafeer, barer og restauranter. Middag på restaurant.

 • Dag 2: Amalfi – Ravello – Atrani – Amalfi 10km

  Første dag starter vi med en vandretur til Ravello. Etterhvert som vi stiger opp fra Amalfi blir vi belønnet med flott utsikt over Salernogulfen og Cilentofjellet. Lunsj i Ravello og litt tid på egen hånd til å oppleve denne sjarmerende, lille landsbyen. Man kan også besøke Villa Cimbrone hvor Wagner hentet inspirasjon fra. Deretter vandrer vi videre til Atrani og tilbake til Amalfi. Muligheter for et bad her om noen ønsker det. Felles middag på restaurant om kvelden.

  5 timer, 400 m opp/ned

  Mange trapper denne dagen

 • Dag 3: Amalfi – San Lazzaro – Pogerola – Amalfi 13 km

  Transfer med buss til San Lazzaro. Vi går langs gamle eselsveier i fjellene, via papirmølledalen gjennom den sjarmerende lille landsbyen Pogerola. Herfra er det fantastisk utsikt over Napoligulfen. Videre ned til Amalfi. Middag på egen hånd denne kvelden.

  5 timer, 200 m opp/ 800m ned; trapper fra Pogerola til Amalfi på ettermiddagen

 • Dag 4: Amalfi – ”Gudestien” Agerola – Positano – Sorrento, 10 km

  Transfer til Agerola. I dag skal vi vandre mellom ”havet og himmelen” som italienerne uttrykker det, på stien som ikke uten grunn kalles Gudestien. Praktfull utsikt over havet og øya Capri. Piknik underveis før vi starter nedstigning på over tusen trappetrinn til vakre vakre og fargerike Positano. Vi avslutter med en rusletur i byen, her er det også muligheter for et bad i sjøen om noen ønsker det. Transfer til Sorrento som ligger ytterst på odden mot Capri sør i Napolibukta og er kjent for sin rike historie og fantastiske utsikt. Byen består av en øvre by og en nedre by, den øvre delen ligger på et platå med vakker utsikt, den nedre delen, opprinnelig en gammel fiskerlandsby har sjarmerende gater og smale smug med barer, restauranter og kafeer. Her ligger også de eldste kirkene. Vi skal bo i Sorrento de siste 4 dagene av turen. Middag på restaurant i byen.

  4 timer, 100 m opp/ 700m ned, trapper fra Montepertuso til Positano på ettermiddagen

 • Dag 5: Sorrento – Capri – Sorrento 8-10 km

  Båttur til Capri for vandring på denne sjarmerende øya med sin slående vakre natur, klare sjøgrønne hav og fine strender, absolutt verdt et besøk! Vi vandrer på naturskjønne veier opp til den borgen Villa Jovis. Flott utsikt til Napoli og Vesuv. Pizzalunsj underveis og båt tilbake til Sorrento på ettermiddagen. Middag på restaurant om kvelden.

  4 timer, 500m opp/ned

 • Dag 6: Sorrento – Castellamare di Stabia – Sorrento

  I dag tar vi buss til Monte Faito. Vi vandrer til Monte San Michele, det høyeste punktet i Lattarifjellene med eventyrlig utsikt. Deretter buss tilbake til Sorrento. Dersom overskyet og dårlig sikt, blir det vandring på Sorrentohalvøya. Middag på egen hånd.

  4 timer, 300 m opp/ned.

 • Dag 7: Sorrento – Pompei – Sorrento ca 3 km

  Tog til Pompei, oldtidsbyen som ble fullstendig begravd i aske under Vesuvs utbrudd i 79 e.Kr. Dette førte imidlertid ikke til at byen ble ødelagt, men bevart som et enestående vitnesbyrd om livet i Romerriket. Guidet omvisning i de unike, historiske områdene. Lunsj på restaurant og tog tilbake til Sorrento. Avskjedsmiddag i Sorrento.

 • Dag 8: Sorrento

  Avreise

Kart

Avganger & priser

UtgåendeLandReisemålLedige plasserFra pris

Oktober 2022

7/10ItaliaVandretur Amalfikysten 07.10-14.10.2022Mer enn 824 900,-Bestill
Kontakt oss