Sommeren 2020 er året hvor sykkelturen i Sør-Europa blir erstattet med ferie i nærområdet – eller kanskje til de kjente norske reisemålene du lenge har hatt lyst til å besøke, men sjeldent har prioritert?
Uansett, ser det ut til at vi får hele Norge for oss selv og med en unik mulighet til å utforske og oppleve vårt vakre land, med mye bedre plass enn vanlig.
Vi i Oliven Reiser ønsker alltid å ta dere med litt utenfor de opplagte destinasjonene, men allikevel kunne tilby opplevelser som er ekte og annerledes – derfor mener vi at Storestølen, Raggsteindalen og et lite snev av Rallarvegen, er midt i blinken!

"Når verden går meg imot, og det unnlater den sjelden å gjøre når det gis noen leilighet til det, har jeg stadig funnet meg vel ved å ta en friluftsvandring som demper for min smule bekymring og uro."
- Asbjørnsen og Moe

Nu er jeg stålsatt,jeg følger det bud,der byder i højden at vandre!Mit lavlandsliv har jeg levet ud;her oppe på viddener frihed og Gud,der nede famler de andre.- Henrik Ibsen

Vår tur i Norge

Verdt å vite
Storestølen sykkel og vandretur
Bli med oss til møtepunktet mellom øst og vest, med stille fjellvann og imponerende fossestryk, skog og dalstrøk, skarv og høyfjellsplatå.

Hovedstad: Oslo
Språk: Norsk
Valuta: Kroner
Kredittkort: Kredittkort, kontant, vipps, apple pay
Innbyggertall: ca. 5,3 mill
Vaksine: Nei
Vann: Vann fra spring
Religion: Kristendom
Strøm: 230 V