Aktiviteter - Kultur - Vin - Natur - Livsglede

– EN REISE MED HJERTE OG SANSER

 

Valencia

Velkommen til denne kontrastfylte regionen av Spania. Nedover langs Vinalopó-elven, langs foten av røffe fjell til den livlige byen Valencia ved Middelhavet.

Spennende historie, lokale kunsttradisjoner, landlige områder, variert landskap og imøtekommende lokalbefolkning vil gjøre sykkelturen til en varm og minneverdig opplevelse.

Programmet dag for dag

Dag 1: Biar

Individuell ankomst til Biar. En by med mange historiske bygninger, ikke minst det flotte slottet fra 1200-tallet. Gå på oppdagelsesferd i labyrinten av trange gater i den gamle bydelen.

Dag 2: Biar-Bocairent, 24/32/46km

Langs gamle jernbanelinjer parallelt med elven Vinalopó. Du sykler forbi frukttrær og gjennom hyggelige små landsbyer. I Banyeres de Mariola kan du velge mellom flere sykkelruter.

Dag 3: Bocairent-Fontanars, 21/34km

I dag er det sykling blant vingårdene og langs foten av fjellkjeden Serra de Mariola. Gjennom landsbyer som Alfafara og Agres. Overnatting på et landlig hotell.

Dag 4: Fontanars rundtur, 28/44km

Blant fredfulle åkre, olivenlunder og vingårder. Herskapelige bygninger som ligger i ett med landskapet rundt deg. Noen av dem nå omgjort til vingårder.

Dag 5: Fontanars-Xàtiva, 43km

Området er et lappeteppe av frodige åkre, fruktbare mandel-, oliven- og aprikostrær, persimmonplantasjer og gamle vingårder. Innom Ontinyent og til Bellusdammen med gamle vannmøller og sluser. Videre til Xativa med mye historie.

Dag 6: Xativa-Cullera, 55km

Mot Cullera og områder kjent for sine appelsintrær. Inn på pilegrimsleden som bandt sammen ulike klostre, besøk gjerne Simat de la Valldigna. Gjennom risåkre til Cullera, en vakker kystby.

Dag 7: Cullera-Valencia, 46/56km

Siste sykkeldag i Parque Natural de la Albufera. Her sykler du blant innsjøer, sanddyner og furuskog, hele tiden med Middelhavet i nærheten. Videre til Valencia med yrende kafeliv, barer og restauranter. Samt en sjarmerende gammel bydel med mye historie.

Dag 8:

Frokost og hjemreise. Eventuelt forlenge oppholdet i Valencia

Priser og betingelser 2018

Pris for sykkelturen

kr 8 800,- pr person i dobbeltrom

kr 2 000,- i enkeltromstillegg

kr 700,- leie av El-sykkel

 

Prisen inkluderer

  • 7 overnattinger på sjarmerende hotell m/frokost
  • gode 24 girs hybridsykler m/utstyr
  • detaljert kart/rutebeskrivelse
  • telefonassistanse
  • bagasjetransport

Ikke inkludert

  • Fly
  • Transfer

 

Ekstra natt i Biar/Valencia på forespørsel.

Forespørsel

Se oversikten under og fyll ut skjema så sjekker vi ledig kapasitet for dere.

Eller send oss en mail med destinasjon og datoer så sjekker vi det opp. Send til info@olivenreiser.no

Trykk her: Forespørsel sykkeltur u/guide

Etter at du har sendt inn en forespørsel må vi kontakte hotellene for å se om de har ledig kapasitet på valgte dato. Bestill derfor ikke en evt. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, noe som kan ta opp til 3-4 virkedager.

Se våre gruppeturer her
Kart