Granada-Cordoba-Sevilla

Fra Granadas smale gater, og verdensberømte tapasbarer, stopper vi underveis på vingårder drevet med lidenskap for god vin, og historiske steder som kan ta pusten fra noen og enhver. Du triller gjennom hvite landsbyer, langt fra turismens larm og trengsel, men helt innpå den ekte spanke gjestfriheten. Dette er Andalusia på sitt beste! 

Priser

2021 Prisen for turen fra kr 21 900,- per person i dobbeltrom

Fly er ikke inkludert i prisen.
På denne turen anbefaler vi å fly tur/retur Malaga (AGP) .
Oliven Reiser tilbyr å booke din flybillett fra kr 4 900,-.

2022 Prisen for turen per person i dobbeltrom er fra kr 23 900,- inkludert fly t/r Malaga.

Fra 2022 inkluderer Oliven Reiser flyreisen i prisen igjen. Det gjøre hele turen både rimeligere og enklere med hensyn til transport fra/til flyplassen. Sjekk flytider under «Transport og fly»

Turen uten fly koster minus kr 2.000, -
Ta kontakt for tilbud om tilslutning fra en annen flyplass enn Oslo.
Ta kontakt for tilbud om dere ønsker å endre dato for flyreisen (f.eks. forlenge reisen).

Turen inkluderer:

• 7 overnattinger med frokost
• 5 piknik- og 1 tapaslunsj med vin/vann
• 7 middager med vin/vann
• Syklende guide
• Bagasjetransport
• Sykkel med utstyr og følgebil

Enkeltromstillegg kr 2 100,-

Leie av el-sykkel kr 1 900,-

Løypekategori

Våre turer passer for dere som liker en aktiv ferie. Som oftest er det antallet og lengden på bakker som avgjør vanskelighetsgraden. Bakkene tar du i eget tempo. Vår tanke er å lage sykkelturer for folk flest uansett alder- til nytelse og glede. Det sykles fra ca. 35 km til 65 km pr dag (se spesifikasjoner på hver enkelt tur), vanligvis fra kl. 09.00 til 17.00, ispedd mange stopp/besøk og lang piknik/lunsj.

Dette er en moderat rute

Disse rutene er litt mer kuperte, men bør også passe de aller fleste. Det vil si noe mer kupert enn enkleste

Transport og fly

FLYTIDER:

GRANADA

02.04.2022

OSL

AGP

16.30

20.40

SK6351

GRANADA

09.04.2022

AGP

OSL

11.45

15.45

SK6352

Dagsprogram

 • Dag 1: Granada

  Ankomst Malaga og transfer til Granada. Overnatting i det historiske sentrum av byen.

 • Dag 2: Granada

  Dagen starter med et besøk på Alhambra, et symbol på estetikken og skaperkraften i det mauriske kongedømme. Byvandring for å se noen av de vakre stedene rundt katedralen og avslutningsvis blir det tapas før retur til hotellet.

 • Dag 3: Granada — Castillo de Locubin— Zuheros, 48 km

  Transfer til Castillo Locubin hvor vi skal starte dagens sykkeetappe. Vi sykler langs elven San Juan til Alcaudete. Piknik underveis. Videre skal vi følge Via Verde langs innsjøen Salt Lake hvor det er mulig å se flamingoer. Vi sykler til den nedlagte jernbanestasjonen i Luque, herfra er det noen lette kilometer til neste overnattingssted. Hotellet ligger 2 km utenfor Zuheros . Felles middag på hotellet.

 • Dag 4: Zuheros — Baena — Castro del Rio — Espejo, 46km

  Vi sykler tilbake til Luque for å følge «Via Verde» til Baena. Her skal vi ha lunsj. Videre til Castro del Rio, kjent for sin olivenolje og lokale håndverk laget av oliventre. Avslutningsvis sykler vi opp til Espejo, med sitt enestående slott fra det fjortende århundre. Overnatting i et gammelt, restaurert landsbyhus.

 • Dag 5: Espejo — Cordoba, 47km

  Vi sykler på en likte trafikkert vei med noen stigninger for å komme til den romerske broen i Cordoba. Denne tar oss rett inn i det historiske senter. Hotellet ligger rett foran Cordobas berømte moske. Vi besøker den fantastiske moskeen med sin berømte katedral på innsiden.

 • Dag 6: Cordoba— Ecija, 59km

  På rolige veier til Ecija. En vakker liten by, også kalt byen med mange tårn. La deg forbløffe av de vakre bakgårdene, kirkene og alle tårnene. Byen oppleves som et friluftsmuseum.

 • Dag 7: Ecija — Marchena — Sevilla, 50km

  Vi starter tidlig for å rekke toget til Sevilla. I lettsyklet terreng omkranset av kornåkre og olivenlunder til Marchena. Lunsj underveis. Tog til Sevilla for overnatting i Andalucias vakre og spennende hovedstad.

 • Dag 8: Sevilla

  Transfer til flyplassen i Malaga for hjemreise.

Kart

Avganger & priser

UtgåendeLandReisemålLedige plasserFra pris

April 2022

2/4SpaniaGranada - Cordoba-Sevilla 02.04-09.04.2022Mer enn 823 900,-Bestill