Dagsprogram

 • Dag 1: Palma/Campos

  Ankomst Palma og transfer til Campos på egenhånd som tar ca 20 min med taxi. Hotellet har blitt renovert og bevart sin orginale sjarm. Svømmebasseng og hyggelige terrasser.

 • Dag 2: Campos – Campos 40km

  I dag sykler vi til herlige strender nær hotellet. Besøker laguner og saltutvinningsområder hvor vi kan se flamingoer og andre sjeldne fugler. Resten av dagen kan nytes ved bassenget på hotellet. Familien som driver hotellet er svært stolte av sin gode hjemmelagede mat og mallorkinske viner.

 • Dag 3: Campos – Randa/Algaida 38km

  Vi forlater den lille byen Campos på små veier nedover mot kysten til Sa Rapita, som tidligere var en liten fiskerlandsby. Før vi beveger oss innover i landet til Llucmajor og videre til Randa. Her finner du Puig de Randa et kjent sted for pilegrimer.

 • Dag 4: Randa – Randa 46km

  I dag skal vi oppleve det sentrale Mallorca, mot Sineu. Fjernt fra hva vi forbinder med charterøya. Beskjedne bygg, rolige, smale og vakre småveier, ofte innrammet av steinsatte gjerder. Et vakkert kulturlandskap prydet av små velstelte landsbyer og tettsteder. Forbi bondegårder og små sjarmerende byer hvor det virker som om tiden har stått stille.

 • Dag 5: Randa/Algaida – Moscari/Selva 45km

  Sykler i lavlandet nordover mot fjellkjeden Tramontana. På veien passerer vi flere små landsbyer som, Santa Maria del Cami. I dag ser vi også vingårder som produserer regionens gode vin. Vel fremme har vi flott utsikt mot fjellene i nord. Hotellet ligger i Selva, rett i nærheten av Moscari.

 • Dag 6: Moscari/Selva – langs Tramuntanafjellene – Moscari 36km

  Dagens rundtur går langs fjellkjeden Tramuntana i et av de vakreste naturområdene på øya.

 • Dag 7: Moscari/Selva – Alcudia – Pollenca 40km

  Den siste sykkeldagen starter i en deilig dal mot byen Campanet. Så videre til den historiske byen Alcudia, hvor dere vil oppleve flere turister enn de andre stedene vi har besøkt. Nyt et bad på en av Mallorcas fineste strender før dere fortsetter til vakre middelalderbyen, Pollenca, ved østenden av fjellene og 5 km fra kysten. Tid til en spasertur på brosteinsgater før avskjedsmiddag i en av byens mange hyggelige restauranter.

 • Dag 8: Pollenca

  Frokost på hotellet før avreise. Det tar ca 40 min med taxi til flyplassen i Palma.