Dagsprogram

 • Vi starter turen med tre dagers vandretur i områdene Agerola, Pompei, Positano og Sorrento. Deretter på sykkel fra Terracinas kyst opp til den 900 år gamle og sjarmerende festningsbyen Sermoneta. Herfra til Castel Gandolfo og avslutningsvis følger vi den sagnomsuste 2300 år gamle antikke veien Via Appia til Roma.

 • Dag 1: Sorrento

  Dere blir kjørt til hotellet i Sorrento, blir ett stopp underveis.
  Middag på hotellet.

 • Dag 2: Sorrento – Agerola – Positano – Sorrento, ca. 10km

  Transfer til Agerola og vandretur Agerola – Positano, mellom hav og himmel på den kjente “Gudestien”. Panoramautsikt over havet og øya Capri mens man går ned over tusen trappetrinn til vakre Positano. Vi avslutter med en rusletur i byen, her er det også muligheter for et bad i sjøen om noen ønsker det. Transfer tilbake til Sorrento for middag og overnatting.

 • Dag 3: Sorrento – Capri – Sorrento, 8-10km

  Båttur til Capri og vandring på denne vakre, kjente øya med sine naturskjønne veier og praktfulle utsikt. Flotte strender og sjøgrønt hav gjør det hele til en minnerik opplevelse. Vi vandrer på rolige veier opp til borgen Villa Jovis, med sin enestående utsikt til Napoli og Vesuv. Pizzalunsj underveis. Vi er på øya noen timer og tar båt tilbake til Sorrento på ettermiddagen.

 • Dag 4: Sorrento – Pompei – Terracina, ca 3km

  Transfer til Pompei, oldtidsbyen som ble fullstendig begravet under aske i år 79 e.kr. Byen ble gjenoppdaget i 1748, og man begynte etter noen år en systematisk utgravning av byen. Vi får en guidet omvisning i de historiske områdene i Pompei og Herculanum. Inngang inkludert. Lunsj på en resturant. Transfer til Terracina. Middag på hotellet.

 • Dag 5: Terracina – Sermoneta 59 km

  Vi sykler gjennom “Agro Pontina”-slettene; området Mussolini forandret fra sump til et rikt jordbruksområde, og kjent for blant annet Mozarellaproduksjon. Videre opp til den vakre, lille klippelandsbyen Sermoneta med sin praktfulle utsikt. Lunsj underveis. Vi bor på hotell i den 900 år gamle borgen. Middag på restaurant Al Castello.

 • Dag 6: Sermoneta – Castel Gandolfo 37 km

  Fra Sermoneta til det vakre klosteret Valvisciolo som fortsatt huser 11 munker. Stopp for vinsmaking og lett lunsj på lokal vingård, før vi sykler videre til Castro Ginnetti. Heretter transfer til Castel Gandolfo, en sjarmerende, liten by beliggende ved Albano-sjøen. Middag og overnatting på Hotel Castel Vecchio.

 • Dag 7: Castel Gandolfo – Via Appia – Roma 43 km

  I dag skal vi sykle til Roma. Først til S.Maria delle Mole og videre inn i Via Appia Antica for å følge denne over 2 300 år gamle veien bilfritt 15 km, fram til Roma. Dette er en opplevelse! Tid til en liten vandretur i sentrum og avskjedsmiddag på en hyggelig resturant i “Den evige stad”.

 • Dag 8: Roma

  Avreise eller kan vi friste med flere netter i Roma?