Dagsprogram

 • På sykkel ut av Roma, gjennom akvedukteparken og deretter ut langs 2300 år gamle Via Appia gjennom Campagna Romana med sine landsbyer, vinmarker og åkerlandskap, fram til restaurert bondegård. Videre opp til klippebyen Sermoneta før vi avslutter ved havet i den sjarmerende byen Terracina.

 • Dag 1: Ankomst Roma

  Dere ankommer Roma flyplass. Transfer til hotellet i sentrum av Roma. Ettermiddagen til fri disposisjon i ”Den evige stad”

 • Dag 2: Roma – Lanuvio 47km

  På sykkel ut av Roma på den unike romerske veien Via Appia, som ble komplett restaurert og tilbakeført til sitt opprinnelige utseende for noen år siden. Vi sykler på gamle brostein ut mellom gamle graver og cypresser. Vi kommer til den kjente Akveduktparken, med de imponerende konstruksjonene som har vært motivet i så mange malerier fra det romerske Campagna. Stopp for vinsmaking og lunsj på vingården Cantina Villafranca. Videre til Lanuvio hvor vi spiser middag og overnatter på hyggelige Agriturismo.

 • Dag 3: Lanuvio – Velletri – Cisterna – Sermoneta 52km

  Fra Agriturismo Di Giupi på små veier gjennom vindruelandskap og fruktmarker opp til Velletri, en by blottet for turister og passende for en liten hvil. Etter lunsj sykler vi gjennom Agro Pontino opp til Oasi di Ninfa. Besøk på Abbazia di Valviscio, klosteret huser fortsatt munker. Derfra opp til klippebyen Sermoneta hvor vi bor vakkert til i hotell Principe Serrone som er restaurert inn i den 900 år gamle festningen. Middag på restaurant Al Castillo.

 • Dag 4: Dag 4: Sermoneta – Terracina 48km

  Etter frokost på hotellet går går turen først ned fra Sermoneta i fine nedoverbakker med flott utsikt – helt til havet! Nede på slettelandet som Mussolini forandret fra sumpområde til et variert jordbruksområde. Vi stopper for piknik eller lunsj på restaurant i området Abbazia Fossanova. Så til Terracina ved havet, vi sykler oppom gamlebyen hvor marmorrestene av Via Appia fortsatt utgjør deler av fortauet i byen.Middag på restaurant og overnatting på hotell nær stranden.

 • Dag 5: Terracina – Roma

  Frokost på hotellet og transfer til Roma flyplass.

  Turen kan arrangeres med flere sykkeldager; i Roma eller fra Terracina til Sperlonga.