Dagsprogram

  • Området nord i Italia er landets stolthet når det gjelder vin og gastronomi. Et svært godt kjøkken hvor du merker noe av den franske innflytelsen, samtidig står lokale produkter som kastanjenøtter, ost, trøfler og fløte. Her vokser druene til Italias vinstoltheter Barolo, Barbaresco, Barbera, Asti, Cinzano, Ferrero.

  • Dag 1: Ankomst Milano/Bergamo

    Transfer til hotellet i Barolo.

  • Dag 2: Barolo – Grinzano Cavour – Diano D’Alba – Muntelupo – Lequio Berria – Montforte d’ Alba – Barolo ca. 47 km

    Le Langhe byr på vakker utsikt mot alpene. Gamle borger dukker opp fra hver åskam og minner oss om århundrelang rivalisering mellom adelskap av forskjellig slag. Her er vi inne i et område med titalls små landsbyer, hver med sitt særpreg enten det er et produkt, et utsiktspunkt eller et slott. Etter et lite besøk i noen av disse byene sykler vi videre til Hotel Barolo for overnatting og middag. Før middag blir det vinsmaking i Cantina Brezza på hotellet.

  • Dag 3: Barolo – Dogliani – Monforte – Sylla Sebaste – Barolo 34 km

    Vi sykler gjennom noen av de mest prestisjefylte vinmarkene i verden. Etter å ha syklet gjennom Dogliani kan lunsj inntas på Sylla Sebaste med god vin og mat. Vingården ligger like under La Morra og vi skimter Barolo. Her har vi god tid! Noen få kilometer ned til Barolo for middag og kanskje en dukkert i bassenget.

  • Dag 4: Barolo - Milano/Bergamo

    Avreise.