Hva er det som skjer?

 

Hva er det egentlig som skjer med Oliven? Er de aktive eller er de konk? Klarer de seg i covid-tida? Er det lov å reise? Har de turer i Norge og hvem i all verden er Jun? Fortsatt forvirret? Her får du en kort oppklaring.. (Den lange versjonen kan du lese, her).

Det har skjedd mye det siste året, veldig mye. I mars i fjor la vi en strategi for hvordan vi skulle styre resten av året og hva vi skulle markedsføre fremover, men så kom nyheten vi alle er så godt kjent med og en smule lei av. Det ble full stopp. På alt.

Kan det bli verre? Ja visst kan det det.

Helge skulle jo egentlig være godt inne i pensjonisttida si. Kanskje aller helst i en dyp stressless, - med et glass italiensk rødvin. Nå måtte han tilbake i sjefsstolen. «Det er i motbakker det går oppover», sa Rune Gokstad, og på sykkeltur hender det at vi må opp en og annen slitsom bakke, en real kneik du virkelig kjenner i beina. 

Det er her Jun kommer inn i bildet. Jun har blitt medeier i Oliven Reiser og sammen skal vi nå sykle inn i en ny og spennende fremtid. 

Jun og Helge er to ulike typer, men begge brenner for flotte reiser, gode opplevelser, herlig mat, historie og spennende kulturer. Vi flyttet altså inn i bygget til Jun og er i dag tre reiseselskap under samme tak. Et reisevarehus, om du vil. Tre forskjellige konsepter/ måter å reise på.

Vi er fortsatt Oliven Reiser med de samme gamle fargene, nettside, samarbeidspartnere og destinasjoner – det er vi veldig stolte av.


Som nevnt tidligere, er dette den korte versjonen. Vil du lese hele blogginnlegget, klikker du bare, her!