Skip to main content

Bli kjent med oss

På det daglige er vi fire blide fjes på kontoret. Vi er tre som iherdig jobber med å tilpasse, selge og booke turer. Vår daglige leder, Camilla, tilser at vi kreativt og ambisiøst yter vårt aller beste for å gi våre kunder en herlig sykkel- og/eller vandretur. På kontoret har vi også vår egen grafiske designer og markedsansvarlig som i lag med daglig leder jobber for at vi treffer og er i de rette mediene. Helge er Oliven Reisers eier og jobber idag som forretningsutvikler og researcher. Er det noe du lurer på kan du gjerne ta kontakt for råd og tips, vi er behjelpelige - og nedenfor kan du lære oss å kjenne.

 

 


 

Fulltekstsøk

Det handler om mennesker

https://olivenreiser.travelize24.com/blogg-og-saann-cuba-hvor-det-hele-startet

 

 

 

 

 

 

 

 


Les mer om Helge, og hvordan det hele startet, her; blogg-vaar-verden-cuba-hvor-det-hele-startet 


Etter 20 år, med reiser i mange kriker og kroker av verden, er det en ting som har blitt helt klart for oss. Ikke minst understøttet av alle de gode tilbakemeldingene vi får. Det handler om mennesket. Eller mennesker, om du vil. Det er guidene våre, som alltid gir sitt beste, og som gir sine smil og av sin kunnskap for at våre reisende skal få en best mulig opplevelse.

Det er de mennesker man møter underveis. Mange av dem er blitt våre venner, og det er en grunn til at dere møter nettopp dem. De står for Olivenopplevelsen; det autentiske, det varme og vennligheten som både skal forventes og oppleves.

Mennesker er også dere som velger å reise med oss. Det er dere vi er der for. Dere som har valgt å bruke deres tid og penger hos oss. For at dere skal ha den beste opplevelsen, enten dere sykler gjennom vingårdene eller vandrer på Gudestien.

På Olivenkontoret er vi 4 mennesker som lever for alle disse menneskene. Dere inkludert. Alle mennesker som er en del av Oliven Reiser, skal tas vare på. Det er også bærekraft. Det er også bærekraft å skape relasjoner mellom mennesker og kulturer. På den måten skapes nye vennskap, og vi lærer å forstå hverandre bedre alle sammen.

Vi i Oliven Reiser er stolte av å kunne få dele disse relasjonene med dere. 

Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien