Skip to main content

Costa de La Luz

Her er ingen trengsel. Her er en lokal sherry under stjernene.  Her er spanske smil og vennlighet. Her er Andalucia. Her er lyskysten, Costa del la Luz. Her er det autentiske Spania. Her er kanskje du?

✓ Husk! Denne turen kan også settes opp til vennegrupper etter din/deres ønsket avreisedato.

► Les også vårt blogginnlegg; Andalucia - der kunne jeg bodd, der
Fulltekstsøk

Transport og fly

Her er flytidene til turene våre t/r Oslo-Malaga:

16.10.2024   OSL AGP   13.55 18.05 SK4683
23.10.2024   AGP OSL   18.55 23.00 SK4684

Priser

Prisen for turen ser du under på datoen for turen. 

Sjekk flytider under «Transport og fly»

Ta kontakt med oss for pris uten fly. 
Ta kontakt for tilbud om tilslutning fra en annen flyplass enn Oslo.

Prisen inkluderer: 

* 7 overnattinger på hotell med frokost
* 6 piknik/lunsjer med vin/vann
* 6 middager med vin/vann
* Fly t/r Oslo-Malaga
* Transfer til og fra flyplass
* Båtbilletter
* Sykkel med utstyr
* Syklende guide
* Bagasjetransport
* Følgebil

Tillegg for enkeltrom kr. 3 000,- 
Tillegg for leie av el-sykkel kr 1 500,-

Løypekategori

Våre turer passer for dere som liker en aktiv ferie. Som oftest er det antallet og lengden på bakker som avgjør vanskelighetsgraden. Bakkene tar du i eget tempo. Vår tanke er å lage sykkelturer for folk flest uansett alder- til nytelse og glede. Det sykles fra ca. 35 km til 65 km pr dag (se spesifikasjoner på hver enkelt tur), vanligvis fra kl. 09.00 til 17.00, ispedd mange stopp/besøk og lang piknik/lunsj.

Dette er en enkel rute

Når vi kaller disse rutene for enkle betyr det ikke at turen er uten bakker – de er ikke til å unngå. Disse rutene mener vi passer de aller, aller fleste. Svært få krevende bakker, stort sett lettsyklet terreng og uten besvær for en vanlig mosjonist.

Dagsprogram

 • Dag 1: Vejer de la Frontera

  Ankomst Malaga og transfer til Vejer de la Frontera, betegnet som en av de vakreste landsbyene i Sør-Spania.

 • Dag 2: Vejer de la Frontera-Barbate-Vejer de la Frontera, 32 km

  Vi sykler på rolige landeveier til Barbate, en idyllisk liten firskerlandsby kjent for sin tunfisk. Lunsj før vi sykler opp igjen gjennom vakker pinjeskog til Vejer. Gamlebyen omringet av bymur med et slott i enden, kirker, palasser og nyere arkitektur, er verdt et besøk. Vandre rundt i byen eller besøke en vindmølle.

 • Dag 3: Vejer de la Frontera-Novo Sancti Petri, 43 km

  Vi beveger oss mot kysten og stranden El Palmar, kjent for sine gode surfebølger. Videre mod Conil de la Frontera for lunsj. Så oppover for å bli belønnet med utsikt over Atlanterhavet og fyret El Roche. Hotellet vårt ligger kun 100m fra stranden La Barrosa, med sin gyldne sand og vakre solnedgang.

 • Dag 4: Novo Sancti Petri-Cadiz, 35 km

  Dagens sykkeletappe går langs kysten med utsikt til øya Sancti Petri, som består nesten kun av et gammelt slott med en fascinerende historie. Videre til en produsent av salt, hvor vi får lære mer om hvordan de utvinner dette. Vi fortsetter på den internasjonale Eurovelo 8 (mellom Cadiz og Athen). Bare gående og syklister kan ferdes her i området med rikt dyreliv.  Vi sykler til byen Chiclana og videre til Cadiz. Overnattingsstedet ligger i den gamle bydelen. Her skal vi bo i to netter. Man mener at Cadiz er den eldste byen i den vestlige verden og kan dateres tilbake til ca 1100 f.Kr. Byen ble valgt av Colombus som utgangspunkt for sin andre reise til den nye verden. Dette førte senere til mye handel med det amerikanske kontinentet som igjen førte til en epoke av økonomisk oppgang og kulturell prakt hvor barokkpalasser med sine karakteristiske tårn og fantastiske utsikt ble bygget.

 • Dag 5: Cadiz

  Dagen på egen hånd. Man kan for eksempel besøke katedralen, Tavira-tårnet, rusle rundt i den gamle bydelen eller benytte dagen på den vakre bystranda.

 • Dag 6: Cadiz – Rota- Sanlucar de Barrameda, 36 km

  Båttur til Rota og deretter på sykkel via gamle nedlagte jernbanespor til Sanlucar de Barrameda. Vi tar en liten og vel verdt omvei til Chipiona og besøker det høyeste fyret i Spania. Herlig utsikt. En forfriskning ved stranden hvor vi ser båtene forsøke å komme inn til elven Guadalquivir. De siste km til Sanlucar sykler vi langs stranden

 • Dag 7: Sanlucar-National Park of Doñana, Sanlucar ca 18 km

  Dagen starter med en besøk på en Bodega der vi lærer om Sanlucars historie og deres lokale stolhet; Manzanilla-vin. Når tidevannet er lavt tar vi ferje over elven til Huelva. Herfra på sykkel i nasjonalparken Doñana til strandbyen Matalascañas. Etter en stopp og kanskje et bad tar vi ferja tilbake til Sanlucar. Avskjedsmiddag i byen

 • Dag 8: Sanlucar de Barrameda-Malaga-Oslo

  Avreise, eller kan vi friste med noen ekstra dager?

Kart

Avganger & priser

UtgåendeLandReisemålLedige plasserFra pris

Oktober 2024

19/10SpaniaCosta Del La Luz 16.10-23.10.2024Mer enn 833 800,-Bestill
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien