Skip to main content

Gardasjøen-Verona weekend

MAT OG VINREISE I VERONA OG PÅ SYKKEL VED GARDASJØEN

Fra sagnomsuste vakre Verona og dens gamleby til områder rundt Gardasjøen og de vakre byene der. Med sin romerske arv, sine vintradisjoner, sitronlunder og ikke minst mangfoldet i naturen. Vinproduksjoner som Valpolicella, Soave, Bardolino, Amarone eller Custoza klinger godt på tungen. Underveis på to hjul vil du se, smake, lukte og kan finne dine egne favoritter. Velkommen til opplevelsesrike dager!

Fulltekstsøk

Priser

Prisen inkluderer: 

All transport ifølge programmet

1 natt på hotel i Verona med frokost

3 netter på hotell ved Gardasjøen med frokost

4 middager

3 lunsjer

Vin og vann inkluderte til alle måltider (1/2 flaske vin pr person)

Lokal guide i Verona hele dagen

2 x vinsmaking (Verona og ved Gardasjøen)

Smaksprøver på ost

Matlagingskurs

Sykler m/utstyr og hjelm

1 syklende Olivenguide

Bagasjetransport

 

Ikke inkludert:

Flyreisen

 

Enkeltromstillegg kr 2 600,- 

Operabilletter for Aida 17.03 fra kr 700,-. Kommer an på hvor man ønsker å sitte. Se her;  www.arena.it

El-sykkel kr 700 ,- 

Husk! Denne turen kan også settes opp til vennegrupper/firmatur etter din/deres ønsket avreisedato.

 

Løypekategori

Våre turer passer for dere som liker en aktiv ferie. Som oftest er det antallet og lengden på bakker som avgjør vanskelighetsgraden. Bakkene tar du i eget tempo. Vår tanke er å lage sykkelturer for folk flest uansett alder- til nytelse og glede. Det sykles fra ca. 35 km til 65 km pr dag (se spesifikasjoner på hver enkelt tur), vanligvis fra kl. 09.00 til 17.00, ispedd mange stopp/besøk og lang piknik/lunsj.

Dette er en enkel rute

Når vi kaller disse rutene for enkle betyr det ikke at turen er uten bakker – de er ikke til å unngå. Disse rutene mener vi passer de aller, aller fleste. Svært få krevende bakker, stort sett lettsyklet terreng og uten besvær for en vanlig mosjonist.

Transport og fly

Fly er ikke inkludert.

Hvis dere ikke ønsker å forlenge turen kan dere fly direkte med Norwegian til og fra Verona. Ta kontakt om dere ønsker at vi skal hjelpe til med dette. 

Enkelt med taxi til hotellet i Verona fra flyplassen. 

 

Dagsprogram

 • Dag 1: Verona

  Ankomst Verona på egen hånd, en av Italias vakreste byer. Historien her er lang og enestående, med røtter tilbake til rundt år 500 f.Kr. Dere kan opplev en magisk kveld med opera under åpen himmel i Arena di Verona, det eldste og største åpne amfiteateret i verden. Turandot spilles her 15 juni (ikke inkludert).

  (Hvis dere reiser ned dagen før er det Aida)

  Vi samles først til en tidlig middag på hyggelig restaurant i sentrum.

 • Dag 2: Verona med ost- og vinsmaking – Peschiera

  En lokal guide tar oss med rundt i Verona, vi stopper for å smake på spesialiteter, vi tar banen opp for bedre å nyte utsikten over byen og vi besøker et Enoteca for å lære mer om vin, smaker på 3 forskjellige viner, pluss en Amarone vin. Her inntar vi også dagens lunsj.

  Utpå ettermiddagen tar bussen oss videre til Peschiera del Garda helt på grensa til Veneto-regionen. Her skal vi ha base de neste tre nettene for å utforske områdene rundt Gardasjøen. Vi sjekker inn på Hotel Corte Cavalli, et historisk hotell i vakkert landskap og foruten en flott hage med svømmebasseng, kan kveldsturen omfatte både vinåkre og olivenlunder. I kveld er det middag på hotellets elegante restaurant.

 • Dag 3: Peschiera – Lazise – Bardolino – Peschiera 45 km

  Vi setter oss på syklene og stien langs innsjøen nordover fører oss mot vakre Lazise. Det er muligheter for bading underveis. I Lazise er det barstopp ved bryggekanten og en liten vandring innenfor de gamle bymurene. Vi fortsetter langs vannet til Bardolino, ikke minst kjent for sin vin. Derfra en liten stigning opp på åsryggen over Gardasjøen. Etter hyggelig hagelunsj er det vinsmaking på Cesari vingård. Vi sykler tilbake til hotellet langs høydedraget over Gardasjøen.

  Middagen nyter vi på restaurant nede ved vannkanten i hyggelige Peschiera. Vi ordner transport frem og tilbake.

 • Dag 4: Peschiera – Sirmione – Peschiera 30 km

  Dagens sykkeltur går vestover gjennom landskap dekket med vinranker, oliven og sitrontrær mot vakre og stemningsfulle Sirmione. En båttur på Gardasjøen og rundt halvøya hører med her. Tilbake til lunsj på hotellet. På ettermiddagen er vi med på et matlagingskurs i Peschiera. Med noen få tips er det mulig å få til ekte italiensk mat. Det skaper god stemning når vi nyter måltidet etterpå.

   

 • Dag 5: Peschiere

  Avreise i dag eller forleng reisen din. Ta kontakt for tilbud og tips videre. Det er enkelt med tog til både Milano og Venezia. 

   

Kart

Avganger & priser

UtgåendeLandReisemålLedige plasserFra pris

Juni 2024

15/6ItaliaGardasjøen-Verona Weekend 15.06-19.06.2024 mulighet for Opera!Mer enn 815 900,-Bestill
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien