Skip to main content

La Rioja

La Rioja er uvanlig vakkert, full av historie og vintradisjoner. Bølgende, mykt, fruktbart landskap, gode landeveier og lite trafikk gjør området også svært sykkelvennlig.

✓ Husk! Denne turen kan også settes opp til vennegrupper etter din/deres ønsket avreisedato.
Fulltekstsøk

Transport og fly

Her er flytidene til turene våre, t/r Oslo-Bilbao:

Flytider for 2024 kommer....

Priser

Prisen for turen ser du under på datoen for turen. 
Sjekk flytider under «Transport og fly»

Ta kontakt med oss for pris uten fly. 
Ta kontakt for tilbud om tilslutning fra en annen flyplass enn Oslo.

Prisen inkluderer:

7 overnattinger på hotell/gjestehus (casa rural)
6 piknik/lunsjer med vin/vann
5 middager med vin/vann
4 vinsmakinger
Sykkel med utstyr
Følgebil
Bagasjetransport
Syklende guider
Omvisning i vinmuseum

2023
Tillegg for enkeltrom kr 3 300,-
Tillegg for leie av el-sykkel kr. 1 500,-

Løypekategori

Våre turer passer for dere som liker en aktiv ferie. Som oftest er det antallet og lengden på bakker som avgjør vanskelighetsgraden. Bakkene tar du i eget tempo. Vår tanke er å lage sykkelturer for folk flest uansett alder- til nytelse og glede. Det sykles fra ca. 35 km til 65 km pr dag (se spesifikasjoner på hver enkelt tur), vanligvis fra kl. 09.00 til 17.00, ispedd mange stopp/besøk og lang piknik/lunsj.

Dette er en moderat rute

Disse rutene er litt mer kuperte, men bør også passe de aller fleste. Det vil si noe mer kupert enn enkleste

Dagsprogram

 • Dag 1: San Millan

  Transfer ca 1,5 time fra Bilbao til San Millan.

 • Dag 2: San Millan–Najera–Azofra–San Millan, 42 km

  Vi sykler gjennom småkupert og frodig landskap til Najera, regionens historiske hovedstad fra den gang Navarra var et mektig kongedømme på 1000-tallet. Rafa disker opp med piknik i den lille parken i Azofra I San Millian finner vi klostrene Yuso og Suso som står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her ble også den første litteraturen skrevet på spansk. For å bli mer kjent med Riojavinen blir det vinkurs på hotellet.

 • Dag 3: San Millan–Cañas–Ollauri–Briones, 43 km

  Det vakre landskap leder oss mot det sentrale vinområdet i øvre La Rioja. Mellom foten av fjellene i sør, til foten av fjellene i nord ligger dette frodige vinlandet. I Cañas finner vi Cistercienserklosteret Santa Maria del Salvador fra 1169. Piknik i Ollauri før Briones med panoramautsikt over Ebro og vinmarkene. Vinsmaking og middag på restaurant.

 • Dag 4: Briones–Labastida–San Vincente–Briones, 31 km

  Vi sykler de gode landeveiene mellom vinmarkene opp til Labastida i Baskerland. Der tar vi en rast, litt historie og piknik i parken. Fra høyden triller vi via den 900 år gamle broen over Ebro og tilbake til Briones. Da er det tid til et besøk på verdens desidert flotteste vinmuseum, Dinastia Vivanco Museum.

 • Dag 5: Briones–San Vicente–Leza–Laguardia, 36 km

  I dag går turen til vinområdene ved foten av Cantabriafjellene. Først til Samaniego som fortjener en stopp, og derfra gjennom ukas kanskje vakreste landskap til vinsmaking og lunsj på Bodega Eguren Ugarte. Denne Bodegaen drives lidenskapelig av sjette generasjon i familien Ugarte. Vi avslutter dagen i La Guardia, plassert på toppen av en åskam med sin bymur og hyggelige gater.

 • Dag 6: Laguardia–Navarette–Logroño, 39 km

  Syklene tar oss til Logroño, La Riojas særegne hovedstad. I Navarette besøker vi et keramikkverksted. Vi nyter en piknik før vi besøker et spesielt vinhus hvor anerkjent vinproduksjon går hånd i hånd med kunst.

 • Dag 7: Logroño

  En dag i Logroño. Vi lar sykkelen stå. Rafa steller til en avskjedslunsj i sin gastronomiske klubb. Utforsk byen, og nyt en middag på egen hånd. Prøv gjerne en restaurant i den unike tapasgata som Logroño er så kjent for.

 • Dag 8: Bilbao

  Beklager, nå er det over for denne gang. Men vi sørger for at du rekker flyet.

Kart

Avganger & priser

UtgåendeLandReisemålLedige plasserFra pris

September 2024

7/9SpaniaLa Rioja 07.09-14.09.2024Mer enn 828 500,-Bestill
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien