Skip to main content

En veldig hyggelig tilbakemelding!

Det er ikke noe som varmer et Oliven-hjerte mer, enn når våre reisende kommer hjem og bekrefter at de har fått Olivenopplevelsen. Og det varmer ekstra mye når Oliven-hjertet blør. Vi har venner over hele verden, og alle har det vanskelig på hver sin måte. Vi kunne sikkert snakket om virus og kriser i mange setninger, men vi drømmer oss heller bort i alle de opplevelser som ligger i fremtiden, og minnene til disse herlige menneskene som har gitt oss tilliten så mange ganger. Så er vi så utrolig stolte av å få spille en liten rolle i at disse to fant kjærligheten.
I disse tider; hold hodet kaldt og hjertet varmt.

«Hei, Oliven Reiser!

Vi har nylig kommet hjem fra sykkeltur i Argentina & Uruguay – og vi vil gjerne gi dere en tilbakemelding om våre inntrykk fra turen! Som dere antagelig vet så har Kjersti-Lill og jeg vært på mange turer med dere, dette var vel den 16. turen, og vi traff jo hverandre til og med på en tur med dere i Rioja i 2007!

Det er jo en grunn til at vi siden 2007 stort sett har vært på 1-2 sykkelturer i året med dere, og det er at vi liker godt denne form for aktiv ferie samt at vi synes at dere har et opplegg som gir oss gode, spennende og annerledes opplevelser sammen med hyggelige mennesker enn vi ville fått på egen hånd.

 

Når det særskilt gjelder turen til Argentina & Uruguay så må vi starte med å si at Hector Pizarro er et funn av en reiseleder som Oliven reiser må prise seg lykkelig over å ha som sin ansvarlige representant i Sør Amerika! Han er en gjennom sympatisk, vennlig, hjelpsom og kunnskapsrik person som alene bidro til at turen ble veldig vellykket og minnerik for oss. Uansett om det var små eller store spørsmål eller ønsker vi kom med så var Hector der umiddelbart med et vennlig svar eller oppfølging.»

"Vi traff jo hverandre til og med på en tur med dere i Rioja i 2007!"
 

 

«I tillegg må vi også fremheve de lokale guidene som også bidro til at vi hele tiden følte oss trygge på sykkelen, enten det var inne i storbyen Buenos Aires eller på de støvete gårdsveiene ute på landsbygda. Det var sykkelguider foran, bak og over alt hvor det var behov for å passe på, og de syklet derfor mye lengre enn oss – og alltid med et stort smil om munnen og en hyggelig kommentar. Utrolig hvordan man forstår hverandre med tegnspråk og et smil selv om vår spansk var dårlig!

  

Vi synes også at dere er flinke til å finne frem til spennende steder å besøke og spise lunsj, ha vinsmakinger, ha ekte argentinsk grillfest (asado) osv. Maten i seg selv var veldig god og dere er svært romslige med drikke til, noe det var flere enn oss av deltagerne som satte stor pris på.»

 

«Som dere skjønner så er vi svært godt fornøyd med turen, og vi har allerede bestilt neste tur i Italia til høsten, fra kysten til Roma. Vi får håpe at korona-pandemien er over til da! Vi har også begynt å tenke på en mulig tur til Chile litt senere før vi blir for gamle, til tross for at det er en lang reise, men med Hector som reiseleder vil det sikkert være verdt det!??»


Med vennlig hilsen Kjersti-Lill og Per Kristian 
 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien