Skip to main content

Firmaturer

Reise med den trøtte gjengen fra jobb?

Kanskje den ikke blir så trøtt når du sper på med faglig påfyll, noen gode sykkelturer i kjent Oliven-stil, krydrer med deilig middelhavsmat og smaker på lokale delikatesser i både flytende og fast form.
Det er flere fordeler ved det å legge ut på tur med gjengen du jobber med - så for å hjelpe deg på vei,
her har du tre gode grunner.

1. Arbeidsmiljø og kultur
Det ligger mye ny energi og motivasjon i å komme seg bort fra arbeidsplassen for faglig og sosial påfyll. En firmatur kan både bedre det sosiale miljøet og forholdet mellom kolleger (selv med han rare som nesten aldri sier noe). Gjennom felles sykkel-opplevelser får du kanskje litt bedre kjennskap til de jobber med og hvordan de oppfører seg utenfor kontorets fire vegger. Vi mener derfor at en olivenreise kan bidra til økt forståelse og empati, reduserer feilkommunikasjon og fremmer en ånd av «oss». Og ikke minst er det hyggelig å ha noen gode historier å dele ved lunsjbordet!

2. Motivasjon og stolthet
Å bli tatt med på tur av selskapet man jobber for, gir en følelse av å bli satt pris på! Mange reiser ikke ofte i hverdagen og vil se på en reise med firmaet, som en spennende opplevelse, på linje med privat ferie. Ikke minst ligger det mye motivasjon i å kunne fortelle venner og kjente om det fantastiske selskapet man jobber for som tar deg med på spennende sykkel-opplevelser til varmere strøk.

3. Nettverk
Når man er ute på tur, får man ofte sjansen til å møte folk en aldri ville samhandle med ellers, dersom man bare sitter på kontoret. Ved å ta med dine ansatte på opplevelsestur, sørger du for at de bygger nettverk seg i mellom, men kanskje også på tvers av team og avdelinger.

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien