Skip to main content

Gruppeturer

Hos oss kan du reise i gruppe, enten du ønsker å møte nye mennesker eller vil dra sammen med vennegjengen som ønsker seg en spesiell og aktiv reise. Vi er spesialister på sykkelturer for alle, med noe ekstra og vi har 21 års erfaring.

For oss er «noe ekstra» at våre ruter er unike og autentiske for det stedet du besøker. Det er pittoreske landsbyer, vakker natur, god vin, avslappende pikniker i det fri, dyktige guider, og overnattingssteder og restauranter som appellerer til sansene dine. Og ikke minst den lokale kompetansen vi kan tilby for hvert eneste reisemål. Vi frakter dessuten bagasjen din, så det eneste du trenger å tenke på er å sykle. Dette er verden sett nært fra sykkelsetet og med vandrerens øyne.

Vi vil bidra til vekst i de land vi besøker, så vi inkluderer og samarbeider alltid med lokale partnere og ildsjeler. Det er de som vet hva som bør oppleves der du er, som kan dele tradisjonene, og som alltid arbeider til det beste for våre reisende. Det gjør også våre norske reiseledere, som alle brenner for at nettopp du skal ha Olivenopplevelsen. Vi tar deg kanskje med dit du ikke hadde funnet frem til selv?

Olivenopplevelsen er å vende hjem med (hjertet fullt av) uforglemmelige minner og sansene fulle av nye inntrykk. Det er opplevelsen av raushet og kvalitet, av det personlige og av det unike. Kanskje gjør vi verden litt mindre, og forståelsen av den litt større. 

Ønsker du oversikt over datoer og destinasjoner, se vår Kalender Gruppereise, her!

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien