Skip to main content

Hei Oliven Reiser!

En hyggelig tilbakemelding!    Skrevet av: Jan Erling Dahl-Michelsen (kunde).    
Syklet: Prosecco-tur, Italia


Det er ikke mange av de 15 turene jeg tidligere har gjort med Olivenreiser, at jeg har gitt tilbakemelding (latskap). Jeg har jo vært fornøyd med dem, siden jeg stadig kommer tilbake. Men denne nr. 16 i rekken, den fortjener virkelig en spesiell positiv tilbakemelding.
 

På tidligere turer hvor det har vært rundt 20 deltagere, har det vært vanskelig å bli kjent med alle i gruppen, noen klikker seg litt, og andre holder seg gjerne litt i bakgrunnen.
 

 

"Denne gruppen var unik i så henseende, her var det virkelig god kjemi blant gruppen, og du ble faktisk kjent med alle."
 

Mange ledere/guider har stor kunnskap å øse av, men ikke alle er like flink til å formidle den, og noen tar gjerne litt stor plass(ego). Denne sykkelturen hadde reiseledere som delte av sin kunnskap og var tilstede på en måte som olivenreiser kan være stolt av.

 

Jeg syklet med Suzi for 5 år siden (i Piemonte), og det var utrolig hyggelig å møte henne igjen på Prosecco-turen, hun er virkelig meget kunnskapsrik og topp som reiseleder. PG som lokalguide var et første bekjentskap, men håper det ikke blir siste, en utrolig kunnskapsrik og behagelig person å forholde seg til. Det var også veldig hyggelig å treffe igjen Mauritzio, sist spiste vi lunsj i hagen hans (sykkeltur Roma-Lazio).

 

Luigi med sine fantastiske lunsjer/pikniker er alltid en flott opplevelse, og han er en person som virkelig bryr seg om alle og at alle skal ha det bra. Som alltid er det nok av god mat og drikke.

"Olivenreiser har et konsept dere kan være stolte av, og som jeg anbefaler alle som spør meg om hvem de skal velge som turoperatør."


Tilbakemelding og tekst av: Jan Erling Dahl-Michelsen
(Fornøyd) Kunde. 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien