Skip to main content

Opplev Toscana som aldri før: Fra sykkelsetet til sjøkanten!

Opplev Toscana som aldri før: Fra sykkelsetet til sjøkanten!

 

Enestående landskap:

Kjenn vinden i håret mens du suser forbi olivenlunder, vingårder og klassiske italienske villaer. Toscana kysten gir deg det beste fra to verdener - det rolige, bølgende landskapet og den forfriskende havbrisen fra Middelhavet.


Autentiske opplevelser:

Stopp ved små, sjarmerende kystbyer. Nyt en gelato i skyggen av en piazza, eller prøv lokale spesialiteter som fersk sjømat og toskansk vin.


Sunn og bærekraftig reise: 

Sykling er ikke bare bra for helsa, men det er også en svært miljøvennlig måte å reise på. Bli ett med naturen og etterlat kun dine egne fot- og hjulavtrykk.


Guidede turer:

Våre erfarne guider vil sørge for at du får den beste opplevelsen av Toscana. Med lokal kunnskap og lidenskap for sykling, vil du lære og oppleve mer enn du noen gang kunne forestilt deg.


For alle ferdighetsnivåer:

Uansett om du er en erfaren syklist eller nybegynner, har vi ruter som passer for deg. Med moderne sykkelutstyr og følgebil tilgjengelig, er du alltid i trygge hender.


Mingling og fellesskap:

Møt likesinnede reisende fra hele Norge. Del historier, latter, og skap minner som vil vare livet ut.


Så, er du klar for en uforglemmelig reise gjennom hjertet av Italia, kombinert med frisk sjøluft, kultur og gastronomi? Bli med på vår sykkeltur, Toscana Kyst - og la eventyret begynne!

Les mer om turen her:   ◉ Toscana Kyst

 
Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien