Skip to main content

Reise med den trøtte gjengen fra jobb?

Kanskje den ikke blir så trøtt når du sper på med faglig påfyll, noen gode sykkelturer i kjent Oliven-stil, krydrer med deilig middelhavsmat og smaker på lokale delikatesser i både flytende og fast form. 
Det er flere fordeler ved det å legge ut på tur med gjengen du jobber med - så for å hjelpe deg på vei, har vi her skrevet litt om noen av dem.
 

Arbeidsmiljø og kultur.
Det ligger mye ny energi og motivasjon i å komme seg bort fra arbeidsplassen for faglig og sosialt påfyll. En firmatur kan både bedre det sosiale miljøet og forholdet mellom kolleger (ja, selv med hun rare som nesten aldri sier noe). Gjennom felles sykkelopplevelser får du kanskje litt bedre kjennskap til de du jobber med og hvordan de oppfører seg utenfor kontorets fire vegger. Vi mener derfor at en Oliven Reise kan bidra til økt forståelse og empati, redusere feilkommunikasjon og fremmer en ånd av «oss». Og ikke minst er det hyggelig å ha noen gode historier å dele ved lunsjbordet vel hjemme på arbeidsplassen igjen!


Motivasjon og stolthet. 

Å bli tatt med på tur av selskapet man jobber for, gir en følelse av å bli satt pris på! Mange reiser ikke så ofte i hverdagen og vil se på en reise med firmaet, som en spennende opplevelse, på linje med en privat ferie. Ikke minst ligger det mye motivasjon i å kunne fortelle venner og kjente om det fantastiske selskapet man jobber for som tar deg med på en spennende sykkelopplevelse til varmere strøk.


Nettverk.
Når man er ute på tur, får man ofte sjansen til å møte folk en sjeldent ville samhandlet så mye med ellers, dersom man bare sitter innesperret på kontoret. Ved å ta med dine ansatte på opplevelsestur, sørger du for at de bygger nettverk seg imellom, men kanskje også på tvers av team og avdelinger.Det å skrive blogg er ikke alltid en lett sak. Så, det hender jeg må lufte noen spørsmål og temaer over lunsjbordet på kontoret...

«Det var vel i 2008 vi hadde med oss 125 ansatte fra Sparebank1 i Skien, til Roma, Italia. Det var jo en herlig blanding av folk som gjerne ville oppleve noe mer enn bare kurs og middag. Derfor arrangerte vi bl.a. sykkeltur i sentrum av det antikke Roma, gjennom aquadukteparken og våre venner i Roma (Oliven Italia) hjalp oss med å lose kundene omkring i mindre grupper og tilrettela med en fantastisk lunsj ved Circus Maximus hippodromen - det var utrolig moro.» - sier Helge og mimrer med et smil om munnen.

Siden den gang har vi hatt med oss alt fra; foreninger, tannleger, advokater og eiendomsmeglere på turer i utlandet. Flere hundre har reist med oss gjennom firmaet sitt hvert år, noe som sier oss at en opplevelse med jobb ikke trenger å være ordinær. Det fine er at mange ofte tar med seg sin bedre halvdel, venner og bekjente på nye Oliven-opplevelser, fordi de nettopp har smakt på konseptet vårt via jobben sin.

«Hvis de bare tenker at de skal bo på et konferansehotell, drikke og shoppe - så er vel ikke vi i Oliven Reiser den rette arrangøren. Vi er tross alt ganske trofaste til konseptet vårt og ønsker at kundene våre skal få oppleve noe Olivensk underveis. Da helst på to hjul eller til fots.» - sier vår daglig leder, Camilla.

«Ja, og mange er kanskje ikke klar over det, men det er mange steder i f.eks. Spania som har gode reisemuligheter og behagelig sykkel-temperatur til langt ut i november.» - legger Tonje, til.

Ved å dra på firmatur med oss som arrangør, får du litt andre inntrykk i «total-pakka». Fordelen er at vi allerede har et rikt utvalg av ferdig skreddersydde reiser og har mye vi kan plukke fra og tilpasse. Samtidig har vi mange gode venner og samarbeidspartnere som gjerne stiller opp for å kunne vise frem sitt Spania, sin landsby eller vingård osv. osv. og det byr på mange fine muligheter for en hyggelig firmatur.


Vurderer du en firmatur med oss? Se våre venneturer/weekendturer som et godt alternativ for å tilpasse- og skreddersy etter ditt behov.


Redigert og skrevet av: Thomas Gilberto Pedersen
Markedsansvarlig i Oliven Reiser

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien