Skip to main content

Norge

Heisann sveisann - her kommer det flere turer,
så det er bare å følge med fremover!

 

Sommeren 2020 var året hvor sykkelturen i Sør-Europa blir erstattet med ferie i nærområdet – eller kanskje til de kjente norske reisemålene du lenge har hatt lyst til å besøke, men sjeldent har prioritert?
Uansett, ser det ut til at vi har fått hele Norge litt mer for oss selv og med en unik mulighet til å utforske og oppleve vårt vakre land, med mye bedre plass enn vanlig.

Vi i Oliven Reiser ønsker alltid å ta dere med litt utenfor de opplagte destinasjonene, men allikevel kunne tilby opplevelser som er ekte og annerledes – derfor jobber vi stadig med å finne de turene i Norge vi mener er midt i blinken!


 

Fulltekstsøk
Storestølen med Rallarvegen

Storestølen sykkel og vandretur

Bli med oss til møtepunktet mellom øst og vest, med stille fjellvann og imponerende fossestryk, skog og dalstrøk, skarv og høyfjellsplatå. Fagerdalen Seter – en levende fjellstøl med en ekte budeie og mattradisjoner som strekker seg tilbake i 300 år. Rallarvegen med sin kulturhistorie og Raggsteind...

Valdres

Valdres

Deler av de tre rundene våre følger «Mjølkevegen», som er en av Norges mest populære sykkelruter. Vi kommer også inn på «Panoramavegen» mellom Valdres og Hemsedal. Vertskapet ved Gomobu Fjellstue skaper en koselig og komfortabel base for turen.

Telemark

Telemark

Sykkeltur i Norge, Telemark med Oliven Reiser. Vi vil ta deg til Telemarksnaturen, langs elver, kanaler og innsjøer. Med Straand hotell Vrådal som base vet vi at alt er i de beste tradisjonsrike hender; fem generasjoner og vel 150 års drift i Kviteseidbygda borger for kvalitet.

Vesterålen

Vesterålen

Sykkeltur i Norge, Vesterålen med Oliven Reiser. Lange, lyse dager og netter er perfekt for deg som vil oppleve vakker nordnorsk natur.

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

Sykkeltur i Norge, Atlanterhavsveien med Oliven Reiser

Røros-Trondheim

Røros-Trondheim

Sykkeltur i Norge, Røros til Trondheim med Oliven Reiser. De beste traseene, den beste maten og de beste overnattingsstedene.

Telemark på egen hånd

Telemark på egen hånd

Med Straand hotell Vrådal som base vet vi at alt er i de beste tradisjonsrike hender; fem generasjoner og vel 150 års drift i Kviteseidbygda borger for kvalitet. Vakkert beliggende ved Nisser - med egen strand og uteservering - passer de fleste syklister. På hjul langs Vråvatn, Nisser og Telemarkska...

Landlige Skien

Landlige Skien

En sykkeltur i landlige Skien i samarbeid med Mersmak

Valdres på egen hånd

Valdres på egen hånd

Bland fin natur med mjølkebiler og en rik stølstradisjon, og herlige sykkelmuligheter åpenbarer seg. Et kulturlandskap som har fått navnet Stølsvidda.

Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien