Skip to main content

Norge

Heisann sveisann - her kommer det flere turer,
så det er bare å følge med fremover!

 

Sommeren 2020 er året hvor sykkelturen i Sør-Europa blir erstattet med ferie i nærområdet – eller kanskje til de kjente norske reisemålene du lenge har hatt lyst til å besøke, men sjeldent har prioritert?
Uansett, ser det ut til at vi får hele Norge for oss selv og med en unik mulighet til å utforske og oppleve vårt vakre land, med mye bedre plass enn vanlig.
Vi i Oliven Reiser ønsker alltid å ta dere med litt utenfor de opplagte destinasjonene, men allikevel kunne tilby opplevelser som er ekte og annerledes – derfor jobber vi iherdig med å finne de turene i Norge vi mener er midt i blinken!


 

Fulltekstsøk
Storestølen sykkel og vandretur

Storestølen sykkel og vandretur

Bli med oss til møtepunktet mellom øst og vest, med stille fjellvann og imponerende fossestryk, skog og dalstrøk, skarv og høyfjellsplatå. Fagerdalen Seter – en levende fjellstøl med en ekte budeie og mattradisjoner som strekker seg tilbake i 300 år. Rallarvegen med sin kulturhistorie og Raggsteind...

5 dager fra 11 500,- Les mer
Valdres

Valdres

Deler av de tre rundene våre følger «Mjølkevegen», som er en av Norges mest populære sykkelruter. Vi kommer også inn på «Panoramavegen» mellom Valdres og Hemsedal. Vertskapet ved Gomobu Fjellstue skaper en koselig og komfortabel base for turen.

5 dager fra 10 500,- Les mer
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Holbergsgate 14
3717 Skien
Norway