Skip to main content

Skidardamene i Italia!

Skrevet av: Guri Danielsen (kunde).   Syklet: Roma til Sperlonga, Italia


Ni fotballdamer på sykkel fra Roma til Sperlonga.

12. September 2019 ankom ni fotballdamer flyplassen Ciampino i Roma, med høye forventinger til en langhelg med Oliven Reiser – en reise med hjerte og sanser. Og det var akkurat en slik reise vi fikk med hjerte og sanser. Vi gledet oss til å tilbringe fire dager med Italia-opplevelser på sykkel.

 

Guidene våres Marco (34) og Mattia (30) viste oss noen perler av Italias natur og kulturopplevelser. De tok oss med til idylliske fjellandsbyer, lokale kaffebarer og avslappende strender. 

"Gutta hadde god timing på opplegg og opplevelser!"
 

 

En aperitiff i gamlebyen Terrachina i solnedgang før middag, servering av bobler etter et bad i svovelkulper hos Oasi di S. Valentino og fotballkamp på stranda i Terrachina mellom «Norge og Italia.» (Hvem som vant strides det fortsatt om).

Atmosfæren opplevdes som avslappende og syklingen ble tilpasset hele gruppa – både de spreke og de slitne. Turen hadde en fin variasjon – med sjø, fjell, by og land. Å begi seg ut på sykkel åpner opp for unike kultur- og naturopplevelser.

 

Balansen mellom å være i aktivitet på sykkel og hvile med god mat og hyggelige atmosfærer opplevdes utrolig godt. Marco og Mattia’s engasjement for Italias historie, mennesker, mat og ikke minst deres lune vesen i møte med oss godt voksne fotballdamer var enestående.

Oliven Reiser har så absolutt funnet sjarmerende, morsomme og kunnskapsrike guider – det synes i hvert fall vi fotballdamer.


Tilbakemelding og tekst av: Guri Danielsen
(Fornøyd) Kunde.

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien