Skip to main content

Sykkeltur på egen hånd

Ja, hvordan fungerer det egentlig?

Må jeg reise alene da, eller? Nei, så klart ikke – reis med noen du er glad i, et vennepar, jentene i klubben eller gutta-boys. Mulighetene er mange.

Du reiser etter egen avreisedato og bestemmer selv hvor lang ferie du vil ha. Hvor du vil sykle- og hvor mye, er helt opp til deg. Vi hjelper til med hotell, bookinger, sykler, kartbok og bagasjetransport – med andre ord, et godt alternativ. Mange velger for eksempel ekstra overnattinger mot slutten, hvor det kun er shopping, bading og restaurantbesøk på agendaen. Igjen, det er helt opp til hver enkelt. Fortsatt litt usikker? Ta kontakt med oss for råd og tips – vi er behjelpelige.

*Se vår nettside for liste med sykkelturer på egen hånd!

Sjekk ut vår 7 trinns guide:

      


Skreddersydd og sykkelweekend. Hva er dette for noe?


Har du ikke en hel uke til disposisjon kan de fleste av våre turer gjøres kortere. Du kan både sykle og vandre, med eller uten guide, bo flere netter på samme hotell for å utvide ferien med storbyliv eller badebonanza. Du velger selv avreisedato, bagasjen din blir fraktet,
hotellet er booket og syklene står klare.

Har du og din vennegjeng, forening, kollegaer lyst til å høre mer, kommer vi gjerne på besøk og forteller om våre opplevelsesreiser.
*Må være innenfor rimelig reiseavstand fra Skien og Telemark.


Tekst av: Marit Holt, Camilla Vefald Kvam og Tonje Andresen
Design og layout: Thomas Gilberto Pedersen

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien