Skip to main content

Utforsk Istrias fortryllende landskap med sykkel.

Det finnes ingen bedre måte å komme i kontakt med natur og kultur på, enn å utforske den pittoreske regionen Istria på to hjul. Bli med på et uforglemmelig eventyr når vi sykler gjennom det fantastiske landskapet, de sjarmerende landsbyene og de historiske byene i denne perlen i Kroatia.

 

Istria - et paradis for syklister.

Istria er kjent for sin fantastiske skjønnhet og sitt mangfoldige landskap. Fra frodige, grønne åser til uberørte kystlinjer, tilbyr denne halvøya ved Adriaterhavet ideelle omgivelser for syklister på alle nivåer. Uansett om du er en erfaren olivensyklist eller er en smule rusten, er dette en tur som passer for de aller fleste.


Sjarmerende byer og levende kultur.

Vi tar deg ikke bare gjennom naturens underverk, men introduserer deg også for Istrias rike historie og kultur. Mens vi sykler gjennom regionen, får du muligheten til å utforske middelalderbyer som Motovun, Grožnjan og Rovinj, der tiden ser ut til å ha stått stille. Oppdag gamle ruiner, brosteinsbelagte gater og en vennlig lokalbefolkning som ønsker deg hjertelig velkommen.


Gastronomiske herligheter og lokale smaker.

La deg friste av tradisjonelle istriske retter som trøffelpasta, nyfanget sjømat og herlige olivenoljer. Vi tar deg med til lokale spisesteder og familiedrevne tavernaer, der du kan nyte Istrias autentiske smaker som garantert vil etterlate et godt inntrykk.


Kystens skjønnhet og opplevelser ved havet.

Søker du havbris og strender, inkluderer sykkelruten vår idylliske kyststier som slynger seg langs den glitrende Adriaterhavskysten. Her kan du ta deg en pause å slappe av på små uberørte strender og nyte et forfriskende bad.


Bærekraftig og ansvarlig reisevirksomhet.

Når vi utforsker de valgte destinasjonene våre, er vi opptatt av å reise på en bærekraftig og ansvarlig måte. Turene våre i små grupper bidrar til å redusere miljøbelastningen og gir en mer intim opplevelse. Vi støtter også lokale bedrifter, bidrar til samfunnsnyttige initiativer og oppfordrer gjestene våre til å kun etterlate seg sine egne fotavtrykk. 


Skrevet: 08.08.2023


Om du lenge har vurdert å besøke Kroatia, kan du jo ta en titt på hva vi har å tilby av aktive ferieopplevelser, her; 

◉ Kroatia Kyst og Vinveier   |   ◉ Kyst og Vinveier i Kroatia - på egen hånd

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien