Skip to main content

Vandretur Montenegro

Hvis du liker å vandre i vakkert landskap, være på båttur, snakke med de lokale om deres liv og tradisjoner og komme tett innpå deres kultur – da er dette turen for deg! 

 

Fulltekstsøk

Yoga & Pilatesinstruktør

Anne Marit - Yogainstruktør og daglig leder på the Room Sandvika

Anne Marit er utdannet danser og jobber fortsatt som profesjonell utøvende. Hun har vært tilknyttet the Room siden 2006 og er i dag en av eierne samt daglig leder på the Room Sandvika. Hun er sertifisert Stott Pilates matte-instruktør. I tillegg har hun sertifisert seg på the Room Pilates Reformer og prenatal kurs. 

Anne Marit er også YogaUnião instruktør, 100 TT Vinyasa Yoga med Pia Maria Kozlowski og 50H Yin instruktør. Hun har over 20 års undervisningserfaring og kjent for å være en positiv, inkluderende og hyggelig jente, som vil inspirere deg!

Priser

2023

Prisen for turen er kr ,- inkludert fly t/r
Fra 2022 inkluderer Oliven Reiser flyreisen i prisen igjen.
Det gjøre hele turen både rimeligere og enklere med hensyn til transport fra/til flyplassen.
Sjekk flytider under «Transport og fly»

Turen uten fly koster minus kr 2.000, -
Ta kontakt for tilbud om tilslutning fra en annen flyplass enn Oslo.
Ta kontakt for tilbud om dere ønsker å endre dato for flyreisen (f.eks. forlenge reisen).

 • 7 netter på gode hoteller med frokost
 • Fly t/r
 • 4 piknik/lunsjer 
 • 1 matpakke lunsj
 • 5 middag med vin/vann
 • Båtturer
 • Inngang mausoleum
 • Lokal vandreguide
 • All transfer

 

Enkeltromstillegg kr 2 500,-

Transport og fly

I 2022 velger vi å ha fly inkludert i prisen. Her er flytidene til turene våre:

22.10.2022   OSL DBV   16.50 19.45 DY1922
29.10.2022   DBV OSL   20.30 23.45 DY1923

Dagsprogram

 • Bli med oss til vakre Montenegro. Her skal vi vandre gjennom små landsbyer der vi kan få smake lokale produkter de lokale har produsert selv.

  Vi skal bo på to hoteller i løpet av denne uka:

  Hotel Palmon Bay i Herceg Novi og Hotel St Georgije Njegusi

 • Dag 1: Oslo – Dubrovnik- Herceg Novi

  Ankomst Dubrovnik flyplass og transfer (ca 45minutter med buss) til den lille kultur- og kystbyen Herceg Novi ved Kotor-bukta.
  Fem av nettene skal vi bo på Hotel Palmon Bay, et delikat SPA-hotell med egen strand og praktfull utsikt over sjøen. Hotellet har både utendørs og innendørs basseng, boblebad og byr på ulike behandlinger om noen ønsker det. Hotellets restaurant har en praktfull takterrasse hvor man kan skue utover havet og nyte solnedgangen.

 • Dag 2: Herceg Novi, vandretur 7,5 km, ca.3,5t.

  Frokost før vi møter vår lokale vandreguide og skal vandre på gamle stier og i trapper som lokalbefolkningen har brukt i generasjoner. Vi går gjennom små landsbyer overfor Herceg Novi og nyter vakker utsikt over Kotor-bukta. Målet er et besøk hos en hyggelig, lokal familie hvor vi får servert en fantastisk lunsj med kortreist mat og drikke på gårdens terrasse.

  Her er også et lite utsalg hvor man kan kjøpe ulike typer mat og drikke produsert av familien.

  Etter en tid her blir det transfer tilbake til hotellet. I kveld spiser vi middag på en restaurant langs havnepromenaden.

 • Dag 3: Herceg Novi – Perast – Herceg Novi, vandretur 4 km, ca. 2,5 t.

  I dag blir det en forfriskende båttur i Kotorbukta. Vel i land på andre siden av bukta vandrer vi opp til en lokal og økologisk olivenoljeprodusent. Her blir det omvisning og smak av organiske produkter før vi setter kursen mot havet og stranda igjen. Kanskje kan det friste med en dukkert før ferden går videre? Vi fortsetter båtturen og går i land på en liten øy hvor vi lærer litt om stedets kultur og historie. Siste stoppested med båten er den sjarmerende byen Perast med sine 16 kirker og 17 palasser. Transfer tilbake til hotellet (ca. 45 minutter).
  Middag på egen hånd i kveld.

 • Dag 4: Herceg Novi

  I dag er det en fridag for de som ønsker det. Guiden er tilgjengelig om noen vil ha en vandre tur, men dette er valgfritt.

  Middag på egen hånd.

 • Dag 5: Herceg Novi – Lovchen, vandretur 8 km ca. 2,5 t

  I dag forlater vi Herceg Novi for de neste to nettene og setter kursen mot fjellene og Hotel Sv Georgije Njegusi i Lovchen nasjonalpark. Kjøreturen er en opplevelse i seg selv med 25 hårnålssvinger og en berikende utsikt. Vi stopper underveis for å nyte det vakre synet. Her får vi høre historien om landsfaderen Petar Petrovic Njegosh som hadde en avgjørende rolle i den montegrinske historie og er begravet i mausoleet vi vandrer opp til senere. Det er en opplevelse å nyte utsikten fra det høyeste mausoleet i verden. Vi vandrer til Hotel Sv Georgije Njegusi hvor det venter middag.

 • Dag 6: Njegusi, vandretur 8km, 3 t.

  Vi styrker oss med frokost før dagens vandretur rundt Njegusi. Denne lille landsbyen er kjent for sin produksjon av røkt skinke og ost. Her besøker dere en lokal familie som viser stolt frem sine produkter.

  Middag på hotellet i kveld.

 • Dag 7: Njegusi-Lovchen 7 km, 2,5t

  Først nyter vi en deilig frokost og er klar for dagens vandring. Kort transfer ca. 10min til startpunktet.

  I dag vandrer vi til den gamle byen Kotor. Her får dere flotte utsikter underveis på vandreturen.
  Kotor ligger ved den nordlige delen av Montenegros kystlinje, ytterst i en bukt som minner om Norges flotte fjorder. Innenfor bymuren er det en labyrint av brosteinsbelagte gater, venetianske palasser, kirker og uteserveringer. Når dere er fremme blir det en guidet tur i byen før det blir egentid til å utforske. Det blir lunsj på egen hånd her.  Transfer tilbake til hotellet i Herceg Novi (ca. 1 timer) og felles middag.

 • Dag 8: Herceg Novi – Dubrovnik – Norge

  Tidlig avreise

  Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Kart

Kontakt oss