Skip to main content

Vi elsker Italia!

Og vi vil gjerne vise deg hvorfor.

Det må være noe med italienernes varme og lidenskap. Noe som vekker den i oss også. Vi synes det er to uttrykk som beskriver italienerne godt; La Dolce Vita – det gode liv, og Dolce Far Niente – kunsten å gjøre ingenting.

Det sier noe om pulsen i landet og folket. Hjertet som banker for de små, herlige opplevelsene som god mat, deilig vin og det behagelig livet under solen. Men det er også det pulserende Roma, fasjonable Milano, vakre Firenze og romantiske Venezia. Ja, nordmenn elsker Italia, og vi elsker å vise frem de deler vi selv har forelsket oss i; av og til utenfor turiststrømmen, der hvor de ekte menneskene er, og vinen, og maten, og livet. La Dolce Vita. Av og til der de store kunstnere fant sin inspirasjon. 
Både det kjente og det ukjente Italia står på vår meny. Det er bare å velge. Uansett har vi vært der og sørget for at det er det Italia vi vil vise frem. Siden vi i Oliven Reiser er opptatt av mennesker kan vi ikke si noe om dette vakre landet uten å nevne de flotte menneskene dere vil møte på tur med oss. Flere av de som har reist med oss tidligere ringer og spør etter sin favorittguide på turen. Vi tror at vi har vært så heldige å finne de menneskene som brenner (lidenskapelig) for å vise frem sitt Italia, og ikke minst å være en del av Oliven-opplevelsen.

"Helges gode venn, Francesco, har vært vårt gode bindeledd i hele 17 år!" 

 

Han har 30 år i reiselivsbransjen med seg og koordinerer nå det aller meste av logistikken på alle våre turer på det italienske fastlandet. Han er ofte på farta i lag med resten av vårt «italienske team», og er kjent som «vår mann i Roma». Francesco kommer opprinnelig fra Terracina og har bl.a. bodd 16 år i Frankrike og de siste 45 i Italia. Helge ble kjent med Francesco på en reiselivsmesse i Spania i 2002, her ble de plassert ved siden av hverandre under en velkomstmiddag.

Rent tilfeldig, eller? – Det tror nemlig ikke vi.


Skrevet av: Thomas Solbakken
Daglig leder i Oliven Reiser

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien