Skip to main content

Piemonte sykkeltur - Oppdag Italias skjulte juvel!

Opplev Piemonte på to hjul! Har du noen gang drømt om å kombinere ditt eventyrinstinkt med kjærligheten til god mat, vin og kultur? La oss ta deg med på en reise som vil overgå alle dine forventninger.

 

Vinelskernes høyborg: 

I Piemonte finner vi noen av verdens mest ettertraktede viner, som Barolo og Barbaresco. Etter en god dag på sykkelen kan du nyte en privat vinsmaking og lære hemmelighetene bak disse legendariske dråpene.


Magisk landskap: 

Du sykler gjennom historiske landsbyer, over grønne åser og langs vakre vinranker. La naturens skjønnhet gi deg ro i sinnet og berike sjelen.


Smak av Piemonte: 

Nyt den regionale maten med sine gode råvarer, alt fra trøfler til håndlagde pasta.  Alt dette vil vekke dine smaksløker, Måltider blir ikke bare mat, de blir en opplevelse!


Sykkelruter for alle ferdighetsnivåer: 

Husk at du også kan booke el-sykkel slik at bakkene ikke blir noe problem. Dessuten har vi også en følgebil for bagasjetrasport, reservesykler og andre nødvendigheter om noen trenger å sitte på!


Bærekraftig turisme:

Vi er stolte av å støtte lokale bedrifter, fremme økoturisme, og etterlate et positivt fotavtrykk i denne vakre regionen.


Fellesskap:

Du vil ikke være alene på denne reisen. Møt likesinnede eventyrere, skap livslange vennskap, og del uforglemmelige øyeblikk sammen.


Kvelder med sjarm: 

Slapp av på sjarmerende hoteller, nyt et glass vin på en terrasse med utsikt over vinrankene, og la den italienske atmosfæren synke inn.


Livet er en reise, og magiske opplevelser venter på deg!
Grip dagen, hopp på sykkelen, og la Piemonte vise deg sine skjulte skatter! 


Meld deg på i dag og opplev Piemontes magi!
Her finner du turene:   
◉ Sykkeltur i Piemonte   |   Piemonte på egen hånd

 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien