Skip to main content

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra dere som har reist med oss er med på å øke kunnskapen vår om oss selv. Feedback gir oss mulighet til å endre oss og oppmuntrer til bedre sykkelopplevelser. Derfor er det viktig for oss motta slike kommentarer fra deg som nettopp har vært ute på en aktiv ferie. 

En tilbakemelding består ikke bare av en hyggelig hilsen. Negativ feedback er vel så nyttig hvis den gis i god mening samt oppfordrer til bedring av sykkel- og vandreruter, hoteller, mat og opplevelser. 
 

"Nå håper vi dere er trygt hjemme igjen med kofferten fulle av gode minner. Vi er veldig spent på hvordan dere har hatt det. Er dere fornøyde? Er det noe vi kan gjøre bedre? Send oss gjerne en tilbakemelding, vi blir glade for både ris og ros" - skriver vi på mail til dere etter endt tur, og det vil vi virkelig høre/lese.

Fra når du ringer og bestiller en tur av oss, til når du er hjemme igjen, er det mye som skal ordnes med og mange ledd som skal følges opp. Alt skal klaffe og til og med været har noe å si på hvilken inntrykk du som kunde sitter igjen med. Nå har ikke vi i Oliven Reiser noen direktelinje med værgudene, men det hender jo at vi slår på noen trommer og tar en liten dans for hell og lykke. 

 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien