Skip to main content

Yes, nå begynner det å løsne...

(Bank i bordet).

Og vi hopper av glede! 

Hittil i år har vi hatt med oss over 300 glade og reiselystne personer på tur. Vi har rukket å gjennomføre hele 12 gruppeturer og (hold deg fast) 29 turer på egen hånd. Det syns vi er superbra!

Av destinasjoner er det Italia, Spania, Frankrike, Tyskland, Slovenia og Montenegro vi har sendt folk til – og for å virkelig henge med i svingene har vi forsøkt oss på både løpetur i samarbeid med Sportsjentene (Spania til Frankrike) og yogatur med The Room Skien (Montenegro), noe vi har fått svært gode tilbakemeldinger på.

Ny tid - og litt nye utfordringer. 

"Trenden har endret seg litt. Vi ser at kundene våre er blitt mer spontane og bestiller ferien sin nærmere avreisetidspunktet for når turen er satt opp. Det som er den nye utfordringen i år, er at flyselskapene krever at vi binder oss opp til flybillettene i mye lengre tid i forkant - noe som gjør at vi må estimere godt for hvem turer vi ønsker skal gå, samt hvor mange flyseter vi ønsker å holde av" - sier, Camilla.


"Folk vil ut å reise. Det ser vi på tallene, samt at telefoner og forespørsler har begynt å ta seg opp. Og det morsomme i år, er at det er Puglia (Italia) som er destinasjons-vinner." - skyter, Camilla inn.


Og det er ikke bare helen, på Italia, som gjør det bra om dagen - dersom vi skal ta på oss Oliven-brillene og lese litt statistikk. Også La Rioja og Katalonia (Spania), har tatt seg opp og viser en positiv og nysgjerrig kurve. Ønske om El-sykler og turer på egen hånd, med ekstra tilpasninger, har det også blitt flere av. 

Men er det noe vi har lært av de to siste årene, så er det at vi må ta en måned av gangen, selv om pilene peker oppover på svært mange punkter. Uansett, så hopper vi av glede nå - så får vi se om vi også tar et byks etter sommerstid, også.


Se vår Reisekalender, her - for inspirasjon til din neste sykkelopplevelse!


 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien