Skip to main content

En aktiv ferie er fortsatt mulig i år!

 

Italia er kjent for sine unike landsbyer, med landskap bestående av vingårder og olivenlunder som gir fantastiske sykkelmuligheter. Denne høsten kan du fortsatt dra på aktiv ferie med Oliven Reiser til Roma-Amalfikysten, Puglia, Piemonte og Sicilia. Også Spanias Costa de la Luz står på listen over våre siste turer for 2021. Men hva er en aktiv ferie, egentlig?
 

Mange av oss har reflektert over hvor spesielt det er å være på reise og oppleve nye steder og kulturer. Alt dette har blitt satt på vent, lenge, og nå begynner vi heldigvis å gå forsiktig tilbake til normaliteten. 

Nylig hadde vi en fullbooket dagstur på sykkel i Telemark i forbindelse med matfestivalen Mersmak i Skien. Flere av deltakerne hadde vært på sykkeltur med oss til forskjellige destinasjoner. Det er naturligvis en stor forskjell mellom en to ukers transatlantisk tur til Argentina, Vietnam eller Chile, og en dagstur utenfor Skien, men sykkelgleden, forventningene og nysgjerrigheten var likevel de samme da reiselederen Helge Pedersen fortalte om regionens høydepunkter – alt fra historie, geografi og politikk. 


Les hele innlegget på bloggen vår (Vår verden), her. Kanskje rekker du en aktiv ferie i år, du også!


 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien