På sykkel over Alpene – fra München til Venezia – gjennom 3 land på 9 dager/8 overnattinger. En tog tur fra Innsbruck til Brennerpasset gjør at du unngår de bratteste bakkene

Dag 2: Du følger elven Isar sørover på fine sykkelveier/stier. Langs elvebredden er det badeplasser og små vertshus. Nyt kvelden i en av de mange typiske bayerske vertshus i den hyggelige lille byen.

Dag 1: Ankomst München.

Byen har en rik historie fra den ble grunnlagt i 1158 og blir jevnlig kåret til byen hvor tyskerne helst vil bo. Regionen er blant de mest velstående i Europa, likevel har innbyggerne bevart sine lokale tradisjoner med stolthet.

Dag 2: München – Bad Tölz ca 60 km.

Du følger elven Isar sørover på fine sykkelveier/stier. Langs elvebredden er det badeplasser og små vertshus. Nyt kvelden i en av de mange typiske bayerske vertshus i den hyggelige lille byen.

Dag 3: Bad Tölz – Maurach/Jenbach ca 70 km.

Foran deg ser du det mektige alpelandskap. Skulle du ønske en sykkelpause, kan du nyte naturen på en båttur langs Achensee før du sykler nedover til dagens destinasjon Jenbach.

Dag 4: Maurach/Jenbach – Mühlbach ca 95 km + tog/buss.

Fra Jenbach er det flott sykkelsti langs elven Inn til Innsbruck. Vi anbefaler en tur innom «Altstadt» og se på det berømte “Goldenes Dachl”. En togtur fra Innsbruck til Brennerpasset, gjør at du unngår de bratteste bakkene. Fra Brenner sykler du på gamle jernbanelinjer fra Sterzing til Franzensfeste og Mühlbach.

Dag 5: Mühlbach – Toblach ca 50 – 55 km

Herfra er det fin sykkelvei gjennom Pustertal og langs elven Rienz til Bruneck og Toblach. Her kan dere sjekke syklene eller om nødvendig få service.

Dag 6: Toblach –  Pieve di Cadore ca 60 – 65 km

I dag følger sykkelstien togtraseen  til den tidligere Dolomittenbanen. Snart får du panoramautsikt over fjellformasjonen Drei Zinnen. Dalen åpner seg opp mot sør når du kommer inn til den kjente skibyen Cortina d’Ampezzo. Etter en pause går det videre til Pieve di Cadore (878 moh).

Dag 7: Pieve di Cadore- Conegliano ca 80 km

En nylig utbygd sykkelvei fører deg til landsbyen Longarone. Byen ble gjenreist i løpet av kort tid etter at den ble tatt av en flodbølge i 1963 forårsaket av et ras. Dagens mål er den hyggelige og historiske byen Conegliano i Venetoregionen.

Dag 8: Conegliano – Venezia-Mestre ca 95 km

Du legger Alpene bak deg og sykler lett til Treviso i Prosecco-området. Byen er vel verdt et stopp! Sykkelveien følger elven Sile mot Adriaterhavet og inn til «La Serenissima», fastlandet ved Venezia, med alle sine praktfulle bygninger.

Dag 9: Hjemreise

Individuell avreise eller eventuelt forlenge oppholdet.

Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Kr 10 900,- per person

Kr 1 800,- i enkeltromstillegg

Kr 1 900,- leie av 21-gir sykkel (inkl retur til München)

Kr 2 900,- leie av El-sykkel (inkl retur til München)

 • 8 overnattinger på gode hoteller (3* og 4*) med frokost
 • Bagasjetransport
 • Personlig informasjonsmøte ved ankomst
 • Tog/buss transfer fra Innsbruck til Brennerpasset
 • Sykkelsjekk i Toblach
 • Kart, informasjon og utførlig rutebeskrivelse på engelsk
 • Telefonassistanse
Ikke inkludert
 • Fly
 • Transfer
 • Turistskatt
 • Hjelm
 • Sykkel (se pris)

Ekstra natt i Venezia/Mestre: kr 800,-

Ekstra natt i München: kr 900,-

Ankomst: Lørdag og søndag. Fra 5 personer er det mulig med valgfri ankomstdag.

Turen arrangeres fra 02.05-11.10.2020

NB: Ingen turer fra 06.08-21.08.2020,  fra 17.09-04.10. uten overnatting i München (Oktoberfest), kun i Bad Tölz (togbillett inkludert).

Løypekategori: Kupert/Moderat rute ca 545 km

Lettsyklet terreng i Italia, moderat til kupert i Tyskland og Østerrike, lettsyklet de siste to dagene i Italia.