Dere sykler gjennom gamle Sachsen med sine unike vinslott, vinterasser og perler av byer som Meissen og Dresden. På begge sider av die Elbe ruller du uforstyrret gjennom frodig landskap og lune små landsbyer.

Opplev tysk gjestfrihet og «Gemütlichkeit»! Vi ønsker dere velkommen til å sykle deler av «Elberadweg» med oss, Tysklands mest populære sykkelrute. Reisen langs Elbe er både vakker og historisk.

Forslag til tur –
Turprogrammet kan endres etter ønske.
Dag 1, Berlin – Dresden

Ankomst flyplass Berlin Schönefeld, transfer (2 timer) med buss til Dresden. Guidet gåtur eller opplev Dresden fra elven på en historisk dampbåt for å bli kjent. 60 år med gjenreisning av den 800 år gamle byen har gjort underverker!

Dag 2, Dresden – Bad Schandau – Dresden ca 40 km

Syklene står klare etter frokost og dere starter på fredfulle sykkelveier langs elva Elbe til dagens mål, kurbyen Bad Schandau. Lunsj i Rathen og etterpå er det 20 minnutters gåtur opp til Basteiaussicht for herlig utsikt over de kjente sandstein-formasjonene i Sächsische Scweiz. Tilbake til Dresden med S-Bahn eller sykkel. Middag kan arrangeres på hyggelig restaurant.

Dag 3, Dresden – Meissen – Dresden ca 27 / 50 km

I dag sykler dere på «Elberadweg» langs elva til porselen- og vinbyen Meißen. Rett ved Radebeul er det obligatorisk å sykle innom det vakkert restaurerte sentrum av Altkötschenbroda. Fremme i Meißen er det en liten byvandring før dere sykler til vinsmaking og lunsj på vingård i nærheten. Dere er i Sachsens tradisjonsrike vinområde og sykler på «die sächsische Weinstrasse». Her er vinmarker og en stolt vinkultur, som i dag byr på det absolutt beste av tysk hvitvin. Tilbake til Dresden med sykkel eller S-Bahn. Middag på en av byens gode restauranter kan arrangeres.

Dag 4, Dresden – Berlin

Avreise og transfer til flyplassen.

Vi tar forbehold om skrivefeil/endringer i program og hotell.

Kr ,- per person fra 6 personer

Kr ,- per person fra 9 personer

Kr ,- i enkeltromstillegg

  • 3 overnattinger på 4* hotell m/frokost sentralt i Dresden
  • 1 vinsmaking
  • Sykler med utstyr
  • Kart og rutebeskrivelse