Skip to main content

Italia

Bongiorno amico mio!

 

Hva er det med dette middelhavslandet som får nordmenns blod til å bruse år etter år? Italia er utvilsomt vår mest solgte europeiske destinasjon; derfor har vi også et stort antall turer å tilby, skreddersydd over et snart tjue års samarbeid med våre italienske kollegaer. Forhåpentligvis innebærer dette at også du finner en reise som får hjertet ditt til å banke litt ekstra… Benvenuto!


 

Fulltekstsøk
Alpene til Amarone-Nyhet

Alpene til Amarone-Nyhet

Sykkeltur i Italia, Alpene til Amarone . Våre lokale venner gjennom to tiår vet hva norske sykkelentusiaster vil ha. Vi lar heller ikke hvem som helst få sette sammen rutene våre. Og denne gangen har Francesco og hans venner satt sammen en gavepakke til oss alle.

8 dager fra 23 500,- Les mer
Comosjøen

Comosjøen

Sykkeltur i Italia, Comosjøen med Oliven Reiser. Den vakre Comosjøen pynter seg med sitrontrær, vinranker, bouganvillas og palmer. I hundrevis av år har den vært de rike og berømtes feriested; fra romerne og renessansens romantikere til Goethe og Faubert, til George Cloney. Vi triller fra Milano via...

8 dager Fullt Les mer
Fra Kysten til Roma

Fra Kysten til Roma

Sykkeltur fra Roma til Sperlonga med Oliven Reiser. Fra det vi mener er den italienske kystens perle, Sperlonga, ruller vi mellom hav og fjell, gjennom pittoreske middelalder, og sanselige påfyll av kortreist mat og vin.

8 dager fra 20 900,- Les mer
Gardasjøen-Venezia

Gardasjøen-Venezia

Sykkeltur i Italia, Gardasjøen-Venezia med Oliven Reiser. Veneto-regionen lokker mennesker til sin hovedstad Venezia, operaelskere til Verona og Gardasjøen er på sitt vakreste her. Mantova i Lombardia er en av Nord-Italias oversette perler. Vinproduksjoner som Valpolicella, Soave, Bardolino, Amarone...

8 dager fra 22 900,- Les mer
Gardasjøen-Verona på egen hånd

Gardasjøen-Verona på egen hånd

Fra sagnomsuste vakre Verona og dens gamleby til en UNESCO- beskytta perle; Mantova. Så nordover på idylliske sykkelstier til områder rundt Gardasjøen og de vakre byene der. Med sin romerske arv, sine vintradisjoner, sitronlunder og ikke minst mangfoldet i naturen. Vinproduksjoner som Valpolicella,...

Italias hjerte - Toscana & Umbria - Nyhet!

Italias hjerte - Toscana & Umbria - Nyhet!

Sykkeltur Italias hjerte - Toscana & Umbria med Oliven Reiser. Litt nostalgiske er vi når vi vender tilbake til kombinasjonen Umbria-Toscana, to regioner vi har storslåtte sykkelminner fra.  Denne gangen med nye rutekombinasjoner, andre byer, de beste piknik-opplevelser og det nittende året på...

8 dager fra 23 500,- Les mer
Piemonte - fra Barbera til Barolo

Piemonte - fra Barbera til Barolo

Sykkeltur Piemonte - fra Barbera til Barolo med Oliven Reiser. Opplev naturens og bordets gleder i Nord-Italias mest sagnomsuste region. Vi sykler målrettet omkring for å teste alle godsakene vineksperter og kokker produserer tykke bøker om. Monferrato, Alba, Dogliani, Barolo og Asti – smakfull mat...

8 dager fra 22 500,- Les mer
Piemonte & Cinque Terre kombinert

Piemonte & Cinque Terre kombinert

Hva med å kombinere sykling og vandring i det mange mener er blant Italias fineste områder? Bølgende landskap og maleriske landsbyer, vingårder som produserer de beste vinene og det anerkjente piemontesiske kjøkken. Cinque Terre; fem sjarmerende landsbyer som perler på en snor langs Middelhavet – me...

8 dager fra 24 900,- Les mer
Piemonte på egen hånd

Piemonte på egen hånd

Det er hit italienerne selv reiser når de skal nyte det gode liv – i vinens, matens og kjærlighetens paradis.

8 dager fra 11 500,- Les mer
Prosecco på egen hånd

Prosecco på egen hånd

Sykkeltur Prosecco på egen hånd med Oliven Reiser. Vi er innom kulturbyer som Vicenza, Padova og Treviso for spennende historie og arkitektur. Vi er nær Venezia, men her opplever vi autentisk Veneto-liv i avslappende atmosfære helt uten de mange turistene. Overalt tas vi varmt imot av blide italiene...

Prosecco-tur

Prosecco-tur

Velkommen til Italias beste Prosecco- og Grappa-områder! På sykkel gjennom vakre småbyer og i landskap som er en attraksjon i seg selv.

8 dager fra 21 500,- Les mer
Puglia

Puglia

Hva har Puglia, spør du kanskje? Alt, svarer vi. Alt det Italia har å by på av fristende mat, utsøkt vin, fascinerende historie og sydende kultur, der hvor solen skinner mest i hele det vakre landet.

8 dager Fullt Les mer
Puglia kombinert

Puglia kombinert

Når vi spør våre Italienske venner om hvor de vil reise, svarer de; Puglia! Og vi lar oss sjarmere av mosaikken av historie, kultur, tradisjoner, azurblått hav, barokke småbyer, oliventrær, hvite strender, vinen, maten og den mest solrike regionen i hele Italia.

Puglia på egen hånd

Puglia på egen hånd

Puglia, lengst sørøst på den italienske “støvel”, sykler du i en spennende mosaikk av Middelhavets historie, arkitektur, kultur og tradisjoner.

Roma & Amalfikysten kombinert

Roma & Amalfikysten kombinert

Vandreturer i vakre områder ved Amalfikysten og sykling til eventyrlige Roma. Perfekt kombinasjon av historie, arkitektur, kultur og natur gjør denne turen til en svært god og minnerik opplevelse.

8 dager fra 21 900,- Les mer
Roma til havet på egen hånd

Roma til havet på egenhånd

En sykkelferie med uvanlig variasjon og interessante steder. Rett utenfor Roma, landsbygda og overnatting på vakker agroturisme. Opp til spektakulære Sermoneta på klippen, ned til havet med hyggelige strender og små kystbyer

Sicilia kyst

Sicilia kyst

Sykkeltur Sicilia kyst med Oliven Reiser. Små fiskerlandsbyer og vakre strender. Gårdslunsjer og strandpikniker. Fra vakkert innland mot kysten med fire netter på gamle vingårder og herskapshus fra 1700-tallet. Her er store basseng, frodige hager og egne vinproduksjoner. Besøk til barokkbyer som rei...

8 dager fra 22 900,- Les mer
Sicilia Kyst på egen hånd

Sicilia Kyst på egenhånd

Opplev det ekte Sicilia på sykkel sammen med oss – i god avstand fra masseturismen. Inn i det vakre innlandet med vinmarker og olivenlunder, for så å vende ut mot kysten med de vakreste strendene og småhavnene.

Slovenia til Italia

Slovenia til Italia

Kan man sykle fra Slovenia til Italia da? Ja, så absolutt. 2 land, en stor opplevelse. En tur som begynner i de Slovenske alper og som ender i Trieste, en av de vakreste stedene langs den italienske kysten.

8 dager fra 23 500,- Les mer
Sykkelweekend Gardasjøen

Sykkelweekend Gardasjøen

På sykkelstier til idylliske områder rundt Gardasjøen med sin romerske arv, vintradisjoner, sitronlunder og gamle byer, det hele krydres med mye gode mat og vinsmaking.

Sykkelweekend Piemonte

Sykkelweekend Piemonte

Et eldorado for sykkelentusiaster – vi smaker på vinen og nyter svært vakkert landskap oppe på åsryggene. Piemonte har pittoreske landsbyer i samling rundt utsiktstårn og slott; ett på hver bakketopp med enestående utsikt.

Sykkelweekend Prosecco

Sykkelweekend Prosecco

Velkommen til en sprudlende tur ! Prosecco, den ukompliserte, fruktige musserende vinen fra Veneto-området har tatt verden med storm. Veneto mellom Venezia og Dolomittene er Italias mest produktive vinregion.

Sykkelweekend Roma

Sykkelweekend Roma

På sykkel i Roma – opplev byen på en ny og annerledes måte! Ikke alle vet at Roma er fantastisk å oppleve fra sykkelsetet. Det blir et variert program med sykkeldag i parker og langs elva Tevere.

Sykkelweekend Roma til havet

Sykkelweekend Roma til havet

En sykkelferie med uvanlig variasjon og interessante steder. Vi starter i Roma og ender i kystbyen Terracina. På veien vil vi oppleve alt fra hyggelige strender og autentiske kystbyer til landsbygda med vingårdslunsjer og gode overnattingssteder.

Sykkelweekend Toscana Montepulciano

Sykkelweekend Toscana Montepulciano

Sykkelweekend i Toscana med Oliven Reiser. Sykkelferien går gjennom kupert og bølgete landskap i hjertet av vinmarker, olivenlunder, små ukjente landsbyer og usedvanlig naturskjønne omgivelser.

Toscana kyst

Toscana kyst

Regionen Toscana er like mangfoldig som den er sjarmerende. Langs Toscanas nesten 400 km lange kystlinje finner du milelange strender, og innenfor ligger den fruktbare landsbygda med snorrette vinranker og kneisende sypresser.

8 dager fra 24 500,- Les mer
Vandretur Alpene i Nord-Italia på egen hånd

Vandretur Alpene i Nord-Italia på egen hånd

Vandretur i hjertet av Sør-Tyrol. Langs fargerike kastanjelunder og svimlende utsikt mot Dolomittene kommer dere opp til Ritten, høydeplatået som en gang var sommerstedet til rike borgere i Bolzano.

Vandretur Amalfikysten

Vandretur Amalfikysten

Bli med å vandre på «Gudestien». Kast deg i Middelhavets bølger etter en dag på sjarmerende stier og trapper, pittoreske landsbyer, praktfull natur og piknik i det fri. Vi fyller selvsagt bordet med herligheter fra lokale produsenter. Mozzarella, oliven, tomater, prosciutto, og det nydelige napolita...

8 dager fra 23 500,- Les mer
Vandretur Piemonte

Vandretur Piemonte

Har du drømt om å vandre mellom vinrankene i Barolo? Oppdag hvorfor verdensberømte sjokoladeprodusenter foretrekker hasselnøtter fra Piemonte, og hvorfor vinkjennere faller for disse utsøkte vinene. Smak på dem med lokale spesialiteter fra lidenskapelige produsenter av utsøkt ost og den italienske s...

8 dager fra 17 900,- Les mer
Venezia til Istria på egen hånd

Venezia til Istria på egenhånd

Utgangspunktet for  sykkelturen er «la Serenissima», der Venezia troner ved Adriaterhavet. Friuli-Venezia Giulia regionen byr på steder med særegen sjarm. Middelalderske festningsbyer, romerske arkeologiske utgravninger, typiske italienske piazzaer og byggverk.

Kontakt oss
Adresse:
Oliven Reiser AS
Ulefossvegen 4
3730 Skien
Norway